GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober

Op zaterdag 1 oktober 2022 organiseert de NVM weer de traditionale NVM Open Huizen Dag. Het doel van de NVM Open Huizen Dag is om op een laagdrempelige en vrijblijvende manier aan geïnteresseerden je woning te laten zien. Tijdens de laatste traditionele editie deden ruim 12.000 woningeigenaren mee.

Waarom zou jij als verkopende huiseigenaar meedoen? Wij geven je 7 redenen.

  1. Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiële woningzoekenden rond in Apeldoorn en omgeving, in jouw wijk of straat. Bovendien wordt je huis extra gepromoot. Funda heeft in de week rondom de Open Huizen Dag 11 miljoen bezoeken en 4,3 miljoen bezoeken in het weekend zelf.
  2. Van woningen die hebben deelgenomen aan de afgelopen NVM Open Huizen Dag, was 12 weken later 48% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 37% verkocht.
  3. Je bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.
  4. Met deelname aan de Open Huizen Dag laat je aan kopers duidelijk zien hoe serieus je bent om de woning daadwerkelijk willen te verkopen.
  5. Spring eruit ten opzichte van de concurrerende woningen in de buurt. 
  6. Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkom je dat je meerdere keren je woning op orde moet brengen. 
  7. Na afloop kun je zien hoe je woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunnen we je woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek bespreken.


Ook meedoen?

Heb jij ook interesse in deelname aan de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober? Neem dan contact op met Buurman Makelaardij. 

Overige berichten


Energieverbruik van belang hypotheek | 03-11-2022

Het kabinet wil in 2024 bij de vaststelling van de hypotheek rekening houden met het energieverbruik van...
Lees meer


Winnaar Nationale Makelaar Award 2022 | 29-09-2022

Met grote trots mag Buurman Makelaardij zich winnaar noemen van de Nationale Makelaar Awards in de categorie: Beste Social Media!

Lees meer


Spinnen in je huis? | 01-09-2022

Vanwege de hete zomer wemelt het van de spinnen in huis. Het liefst zou je willen dat ze voor eens en voor altijd wegbleven. Maar hoe...
Lees meer


Bekijk alle berichten
ƒ