Gratis waardescan ACTIE
Lees verder!

NVM Open Huizen Dag op 30 maart

Twee keer per jaar organiseert de NVM de NVM Open Huizen Dag. Doel van de NVM Open Huizen Dag is laagdrempelig en uitnodigend de 85.000 deelnemende geïnteresseerden een woning naar keuze te laten zien. Tijdens de laatste editie deden ruim 13.000 woningeigenaren mee. Waarom zou jij als verkopende huiseigenaar meedoen? Wij geven je 7 redenen.

  1. Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiële woningzoekenden rond in Apeldoorn en omgeving, in jouw wijk of straat. Bovendien wordt je huis extra gepromoot. Funda heeft in de week rondom de Open Huizen Dag 11 miljoen bezoeken en 4,3 miljoen bezoeken in het weekend zelf.
  2. Van woningen die hebben deelgenomen aan de vorige NVM Open Huizen Dag, was 12 weken later 48% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 37% verkocht.
  3. Je bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.
  4. Met deelname aan de Open Huizen Dag laat je aan kopers duidelijk zien hoe serieus je bent om de woning daadwerkelijk willen te verkopen.
  5. Spring eruit ten opzichte van de concurrent. Een potentiële koper heeft keuze uit gemiddeld 4 woningen.
  6. Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkom je dat je meerdere keren je woning op orde moet brengen. 
  7. Na afloop kun je zien hoe je woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunnen we je woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek bespreken.

Meedoen?

Heb jij ook interesse in deelname aan de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 maart? Neem dan contact op voor het promotiepakket. 

Overige berichten


Speeddaten met de makelaar | 18-03-2019

Ga goed voorbereid op huizenjacht en kom naar het Rabo wooncafé!
Er komt veel kijken bij het kopen of verkopen van een...
Lees meer


Is een energielabel verplicht? | 24-01-2019

Is een energielabel voor mijn woning echt verplicht?Ja, een energielabel is sinds 2015 verplicht voor de verhuur en verkoop...
Lees meer


Douchen met regenwater | 09-01-2019

Douchen met regen- of afvalwater. Als het er zo staat, klinkt het niet heel aantrekkelijk. Toch is er in Limburg een project gestart...
Lees meer


Bekijk alle berichten