NIEUW! Scan & GO!
Lees verder!

Even voorstellen; Robin Bussink

In een wekelijkse blog ‘Even voorstellen’ leer jij de teamleden van Buurman Makelaardij íets beter kennen! Deze week is Robin Bussink als eerste aan de beurt, Robin is assistent-makelaar i.o. bij Buurman Makelaardij.

 

Kun je jezelf eens voorstellen?

Ik ben Robin Bussink, 21 jaar oud en ik werk als assistent-makelaar i.o. bij Buurman Makelaardij en ik heb het erg naar mijn zin!

 

Wat doe je in het dagelijks leven naast je werkzaamheden bij Buurman Makelaardij?

Ik ga een opleiding doen om volwaardig makelaar te worden op de academie van vastgoed. Ik volleybal veel in mijn vrije tijd, dat doe ik bij Dynamo in Apeldoorn. Verder ga ik graag op vakantie en skivakantie. En ohja… een drankje lust ik ook wel!

 

Ben je in de makelaardij gerold of wilde je altijd al makelaar worden?

Ik deed de opleiding Vastgoed en Makelaardij, toen ben ik eigenlijk bij Buurman Makelaardij binnengekomen als vakantiekracht en ik ben hier steeds verder doorgegroeid. Ik ben op kantoor begonnen en uiteindelijk kon ik steeds meer werkzaamheden voor m’n rekening nemen

 

Wat typeert jou als assistent-makelaar?

Ik ben sociaal, ik kan me inleven in mensen en ben vriendelijk. Ik kan snel schakelen en heb vrij snel alles helder op een rijtje.

 

Wat maakt jouw huis echt een thuis?

Ik woon nog thuis. Ik vind een lekkere tuin belangrijk, ook een garage en een oprit vind ik fijn. Centraal gelegen. Het moet als thuis voelen, sfeervol, hoeft niet groot, maar wel gezellig.

 

Noem één ding wat collega’s waarschijnlijk niet van je zullen weten.

Dat ik vroeger heel graag piloot wilde worden.

 

Waar kun je je kapot aan ergeren bij anderen?

Ik kan er echt niet tegen als mensen zeggen dat ze iets gaan doen, maar het uiteindelijk niet doen.

 

Wat is je favoriete nummer?

Oh daar moet ik even over nadenken… altijd als ik Spotify open klik ik de eerste de beste playlist aan die ik kan vinden, haha. Blinding lights van The Weekend is denk ik wel mijn favoriet, lekker nummertje.

 

Vind je het kunnen als mannen roze dragen? Draag je zelf roze?

Ik draag zelf geen roze, maar natuurlijk kan het!

 

Wat is de slechtste film die je ooit hebt gezien?

New Kids Nitro, echt slecht!

 

Wat is je favoriete eten?

Zuurkool, lekker man!

 

Wat eet je het liefst als ontbijt?

Croissantjes met verse jus.

 

Waar zie jij jezelf over 10 jaar?

Als volwaardig makelaar, maar wel bij Buurman Makelaardij natuurlijk ;). En in mijn privéleven; getrouwd met een leuke vrouw, misschien al wel kinderen, in natuurlijk een eigen mooi huis! Ohja… een dikke villa met een Porsche op de oprijlaan, dat zou ik wel willen!

Overige berichten


Hittegolf? Houd je huis koel! | 09-08-2020


Wat een hitte! Tijdens deze warme dagen wil je natuurlijk dat je huis lekker koel blijft. Maar hoe zorg je ervoor dat je huis...
Lees meer


COLLEGA IN BEELD | 05-08-2020

In een wekelijkse blog ‘Even voorstellen’ leer jij de teamleden van Buurman Makelaardij íets beter kennen! Deze week...
Lees meer


COLLEGA IN BEELD | 24-07-2020

In een wekelijkse blog ‘Even voorstellen’ leer jij de teamleden van Buurman Makelaardij íets beter kennen! Deze week...
Lees meer


Bekijk alle berichten