GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Wees creatief met pallets!

Wanneer je Googelt op de zoekterm “pallets gezocht”, geeft Google maar liefst 165.000 resultaten. Dat is niet voor niets. Dit houten plateau, oorspronkelijk bedoeld voor transportdoeleinden, is mateloos populair. En niet alleen onder transportbedrijven, maar vooral onder de hobbyisten. Met pallets kun je namelijk heel veel creatieve kanten op.

Lekker loungen


Je hebt er deze zomer waarschijnlijk al wel op gezeten, bij een strandtent of misschien wel bij de kroeg bij jou in de buurt. Een heerlijke loungebank met fijne zachte kussens om in weg te zakken. Is het je al opgevallen dat deze bank gemaakt is van pallets? Plaats twee pallets op elkaar, gebruik een derde als rugleuning, gooi er een keur aan zachte kussens op en je hebt een heerlijke loungestoel gecreëerd. Wanneer je twee van deze stoelen tegen elkaar aanschuift, is de loungebank compleet. Met wat timmer- en zaagwerk heb je er zelfs een passende bijzettafel bij.

Mini-moestuin


Wist je dat je pallets ook heel goed kunt bevestigen aan de muur om er een moestuin van te maken? Bevestig wat worteldoek aan de onderkant van de planken en zet bakjes met (bijvoorbeeld) kruiden op het worteldoek, achter de plankjes. Met een beetje schoolbordverf en krijtjes schrijf je onder de bakjes welke kruiden je aan het kweken bent. Leuk idee voor de zomer en ideaal voor mensen met een kleine tuin of een balkon.

Stoere salontafel


Een moestuin in de winter beginnen is niet een heel goed idee. Met dit weer zit je waarschijnlijk het liefst lekker binnen. Ook binnen zijn pallets goed in te zetten. Vooral in woningen met een industriële sfeer, brengen meubels van pallets iets extra’s. Maak bijvoorbeeld eens een salontafel van een pallet. Bevestig een paar stoere poten onder een pallet en je hebt een budgetvriendelijke, maar zeer unieke salontafel.

Pak het podium


Ben je op zoek naar een speels effect in je woning en sta je wel open voor iets anders dan anders, maak dan een verhoging van pallets in je woonkamer. Bevestig hierop grote platen, zodat je niet door de gleuven zakt, en plaats er vervolgens een mooi kleed en een fijn zitje op. Zo creëer je in je woonkamer een bijzondere ruimte die een beetje extra aandacht krijgt.

Bouw een bed


Ben je toe aan een nieuw bed, maar heb je geen zin om veel geld uit geven aan de ombouw, dan is een bed van pallets echt een stoere oplossing. Jij bepaalt zelf de hoogte en de omvang, dus het bed past altijd in de ruimte die jij voor ogen hebt. Zorg alleen wel altijd voor een goed matras, want een pallet veert maar weinig mee.

Je kunt alle kanten op met een paar pallets, maar waar begin je? Op internet vind je tal van tutorials die jou gaan helpen met het maken van unieke meubels en accessoires. Ook voor je zoektocht naar pallets hoef je alleen maar even te Googelen. Succes en wie weet waartoe je allemaal in staat bent.

Overige berichten


WhatsApp Kanaal: koophuizen in Apeldoorn | 16-02-2024

Blijf op een nieuwe en handige manier op de hoogte  van het nieuwste aanbod aan koophuizen in de gemeente Apeldoorn. Volg ons WhatsApp...
Lees meer


De 8 meest gemaakte fouten bij het kopen van een huis in Apeldoorn | 13-02-2024

Een woning kopen in Apeldoorn kan de nodige risico’s met zich meebrengen. Je doet een grote investering dus het is essentieel om...
Lees meer


Wat is een gevalideerd NWWI-taxatierapport? | 31-01-2024

Om een hypotheek voor je koophuis in Apeldoorn aan te vragen, moet je het laten taxeren. Zonder een NWWI-taxatierapport krijg je geen...
Lees meer


Wil jij een huis kopen in 2024? | 04-01-2024

Een nieuw jaar brengt altijd veranderingen met zich mee. Voor jou als potentiële huizen koper in Apeldoorn of huiseigenaar zijn er...
Lees meer


Bekijk alle berichten
ƒ