GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Wekelijks inloopspreekuur

Heb je vragen over de woningmarkt, ben je van plan om een huis te verkopen of aan te kopen, wil je meer weten over aankoop- of verkoopbemiddeling of heb je andere woonvragen? Kom dan gratis en geheel vrijblijvend naar het inloopspreekuur bij Buurman Makelaardij! 

 

Rustig vragen stellen


Je kunt in alle rust je vragen stellen aan één van onze ervaren NVM makelaars/taxateurs. Wellicht is de stap zetten tot een daadwerkelijk aankoop- of verkoopgesprek nog een stap te ver, of wil je wat algemene informatie over de woningmarkt of zaken die bij een verkoop komen kijken. Je bent van harte welkom om vrijblijvend  binnen te lopen.

Arjan Buurman licht toe: 'Waar wij ook komen, op een verjaardag, de ijsbaan of tijdens het sporten; mensen stellen altijd vragen over ons vak en de woningmarkt. Mensen willen altijd weten hoe wij tegen dingen aankijken. Met deze service geven wij op laagdrempelige wijze informatie waar de klant om vraagt.' 

‘De mensen hebben veel vragen over het doen van een bod. Onderhandelingsruimte verschilt per pand en wijk en ook hoe je een onderhandelingstraject in moet gaan. Dat komen wij in praktijk veel tegen, maar voor veel mensen is het nog een drempel om de makelaar hiervoor te bellen. Die nemen wij graag weg door je uit te nodigen voor het gratis en vrijblijvende inloopspreekuur.

 

Wanneer inloopspreekuur?


Het eerste ‘vraag het de makelaar' inloopspreekuur is aanstaande vrijdag tussen 08.30 en 09.30 uur. Je bent van harte welkom op de Arnhemseweg 117 in Apeldoorn. De koffie staat klaar!

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '-4,4' at line 111