Gratis waardescan ACTIE
Lees verder!

Kom naar het Rabo Wooncafe!


Ga goed voorbereid op huizenjacht en kom naar het Rabo wooncafé!


Er komt veel kijken bij het kopen of verkopen van een huis. Ga jij graag goed voorbereid aan de slag? Kom dan naar het Rabo Wooncafé op dinsdag 26 maart. 

Programma
Je kunt de hele avond speeddaten met de makelaars van Buurman Makelaardij, een notaris en een interieurstylist. Loop vrijblijvend binnen en ga goed voorbereid op pad. 

• De NVM Makelaars van Buurman Makelaardij geven je aankooptips en verkooptips. Ze vertellen je graag hoe de aankoop of verkoop van een woning verloopt. Waar moet je allemaal op letten?
• Harold de Boer van De Notarissen van Naam kan je nog meer vertellen over wat er komt kijken bij het kopen van een huis.
• De financieel adviseurs van de Rabobank kunnen je alles vertellen over het regelen van een hypotheek en berekenen wat jij maximaal kunt lenen.
• Interieurstyliste Sheila Sletbeen van Kieveen uit Loenen is aanwezig om je van leuke interieurtips te voorzien. Neem dus foto’s en een plattegrond mee en spar met Sheila over de inrichting.

Denk jij er over om binnenkort een huis te (ver)kopen en wil je weten wat daarbij komt kijken? Mis deze kans niet en kom gezellig langs tijdens het Rabo wooncafé op dinsdag 26 maart, tussen 17.00 en 20.00 uur aan de Eendrachtstraat 133 in Apeldoorn bij de Rabobank.

Komt dinsdag 26 maart je niet goed uit maar heb je vragen over de aankoop- of verkoopbemiddeling van Buurman Makelaardij? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en neem contact op met ons kantoor.

Overige berichten


Ook verkoopplannen? | 09-04-2019

De groep huishoudens met een verhuiswens is toegenomen naar 34 procent. In de voorgaande twee jaren geeft 15 procent van alle...
Lees meer


Huizen bezichtigen? | 27-03-2019

Zaterdag 30 maart organiseert de NVM weer de jaarlijks terugkerende NVM Open Huizen Dag. Tijdens...
Lees meer


Save the date | 18-02-2019

Twee keer per jaar organiseert de NVM de NVM Open Huizen Dag. Doel van de NVM Open Huizen Dag is laagdrempelig en uitnodigend de 85.000...
Lees meer


Bekijk alle berichten