NIEUW! Scan & GO!
Lees verder!

Aflevering met Arjan Buurman


Positieve verhalen brengen in corona tijd. Dat is wat Joji Arts van School of Arts graag wilde doen. En dus komt hij met een webserie waarvoor hij 4 Apeldoornse presentatoren selecteerde die de straat op zijn gegaan en Apeldoorners met een mooi verhaal hebben geportretteerd en verrast.

,,De afgelopen tijd vond ik het nieuws in tijden van corona voornamelijk zwaar en negatief'”, vindt Joji. “Met harde cijfers, onheilspellende vooruitzichten en ga zo maar door. Daar wilde ik graag een tegengeluid aan geven. Ik ben namelijk van mening dat er ook positieve verhalen zijn; verhalen over hoop, verbinding en mensen die mooie initiatieven opzetten. Vandaar dat ik de vierdelige webserie ‘Nieuws met een glimlach’ heb bedacht.”

Hij vervolgt: “Zo zijn we op bezoek geweest bij een familie waarvan de vader is getroffen door corona, en opgenomen in het ziekenhuis, terwijl zijn zoon eindexamen moest doen. Daarnaast gingen we op bezoek bij een meisje dat haar 18e verjaardag niet kon vieren. Op de Apeldoornse straten zijn we zulke mooie verhalen tegen gekomen; mensen vertellen voor de camera persoonlijke verhalen over hoe zij de coronatijd hebben beleefd, met anti-verveeltips tijdens quarantaine, belangrijke levenslessen en mooie inzichten die leiden tot verbinding en liefde.”

In deze aflevering 3 neemt onze makelaar Arjan Buurman de presentatie voor zijn rekening. Ben je nieuwsgierig naar de andere afleveringen? Kijk dan op het vimeo kanaal van Tim Koldenhof: https://vimeo.com/441631522

Overige berichten


Stagiaire gezocht | 11-01-2021

Ben jij een enthousiaste student communicatie, (online) marketing, grafische vormgeving, bedrijfskunde, fotografie of...
Lees meer


Hoe verkoop je je huis in de winter? | 06-01-2021

Wat is het beste seizoen om mijn huis te verkopen? Regelmatig krijgen we de vraag of de...
Lees meer


COVID-19 | 15-12-2020

Als gevolg van de nieuwe maatregelen van maandag 14 december 2020 mogen huishoudens nog maar 2 personen per dag...
Lees meer


Huis bezichtigen tijdens coronacrisis | 14-12-2020

Wij ontvangen veel vragen over de mogelijke gevolgen van het Coronavirus. Gaat de verkoop van mijn huis...
Lees meer


Bekijk alle berichten