GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Aflevering met Arjan Buurman


Positieve verhalen brengen in corona tijd. Dat is wat Joji Arts van School of Arts graag wilde doen. En dus komt hij met een webserie waarvoor hij 4 Apeldoornse presentatoren selecteerde die de straat op zijn gegaan en Apeldoorners met een mooi verhaal hebben geportretteerd en verrast.

,,De afgelopen tijd vond ik het nieuws in tijden van corona voornamelijk zwaar en negatief'”, vindt Joji. “Met harde cijfers, onheilspellende vooruitzichten en ga zo maar door. Daar wilde ik graag een tegengeluid aan geven. Ik ben namelijk van mening dat er ook positieve verhalen zijn; verhalen over hoop, verbinding en mensen die mooie initiatieven opzetten. Vandaar dat ik de vierdelige webserie ‘Nieuws met een glimlach’ heb bedacht.”

Hij vervolgt: “Zo zijn we op bezoek geweest bij een familie waarvan de vader is getroffen door corona, en opgenomen in het ziekenhuis, terwijl zijn zoon eindexamen moest doen. Daarnaast gingen we op bezoek bij een meisje dat haar 18e verjaardag niet kon vieren. Op de Apeldoornse straten zijn we zulke mooie verhalen tegen gekomen; mensen vertellen voor de camera persoonlijke verhalen over hoe zij de coronatijd hebben beleefd, met anti-verveeltips tijdens quarantaine, belangrijke levenslessen en mooie inzichten die leiden tot verbinding en liefde.”

In deze aflevering 3 neemt onze makelaar Arjan Buurman de presentatie voor zijn rekening. Ben je nieuwsgierig naar de andere afleveringen? Kijk dan op het vimeo kanaal van Tim Koldenhof: https://vimeo.com/441631522

Overige berichten


Fietsroute NVM Open Huizen Dag | 05-04-2024

Het is zaterdag 6 april mooi weer. Dus ga lekker fietsen langs de leukste huizen tijdens de NVM Open Huizen Dag op 6 april 2024!

Lees meer


Etiquette huizen bezoeken | 25-03-2024

Ga jij zaterdag 6 april huizen bezichtigen in Apeldoorn of Ugchelen, tijdens de NVM Open Huizen Dag? Het is fijn om te...
Lees meer


Huizen bezichtigen? | 24-03-2024

Op zaterdag 6 april organiseren we weer de traditionele NVM Open Huizen Dag. Tijdens deze...
Lees meer


NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april | 07-03-2024

Op zaterdag 6 april 2024 organiseert de NVM weer de traditionele NVM Open Huizen Dag. Het doel van de...
Lees meer


Bekijk alle berichten
ƒ