GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Buurman Makelaardij wint nationale award

Met grote trots mag Buurman Makelaardij zich winnaar noemen van de Nationale Makelaar Awards in de categorie: Beste Social Media!

Met twee nominaties, voor ‘Beste Marketing’ en ‘Beste Social’, op zak vertrok het team donderdag naar de uitreiking in het AFAS theater in Leusden. De inzet van alle sociale media platformen, inclusief het snel groeiende platform TikTok, zorgt voor zichtbaar- en herkenbaarheid. Door de authenticiteit, originaliteit, consistentie, het blijvend vernieuwen en meegaan met trends wist het makelaarskantoor de jury te overtuigen en ging er met de winst in de categorie ‘Beste Social’ vandoor.

Arjan Buurman: “Het is fantastisch dat we als relatief kleine, lokale speler tussen de landelijke makelaars grootmachten er als winnaar vandoor gaan met de Nationale Makelaar Awards voor de beste social media. Ik ben héél trots op ons team!”

Heb jij ook verkoopplannen en wil je weten hoe wij jou kunnen helpen met het succesvol verkopen van jouw woning? Neem contact op met Buurman Makelaardij.

Overige berichten


Energieverbruik van belang hypotheek | 03-11-2022

Het kabinet wil in 2024 bij de vaststelling van de hypotheek rekening houden met het energieverbruik van...
Lees meer


Spinnen in je huis? | 01-09-2022

Vanwege de hete zomer wemelt het van de spinnen in huis. Het liefst zou je willen dat ze voor eens en voor altijd wegbleven. Maar hoe...
Lees meer


Save the date | 31-08-2022

Op zaterdag 1 oktober 2022 organiseert de NVM weer de traditionale NVM Open Huizen Dag. Het doel van de NVM Open Huizen...
Lees meer


Bekijk alle berichten
ƒ