GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Buurman's promotieplan

Een goede 1e indruk maak je maar één keer. Kies daarom voor een optimale woningpresentatie met  Buurman’s promotieplan. Wij doen er álles aan om zoveel mogelijk potentiële kopers te enthousiasmeren om een bezichtiging te plannen.

Funda Compleet

Funda is de nummer 1 huizensite van Nederland, met het meeste huizenaanbod, de meeste bezoekers en de meest verkochte huizen. Als verkoper verwacht je zelfs dat de makelaar je woning op Funda plaatst. De wijze waarop je dat doet maakt echter het verschil.

Je zet je huis op Funda om sneller een koper te vinden. Dan is het slim om alle informatie over je huis zo mooi en uitgebreid mogelijk te presenteren. Funda Compleet bevat een aantal presentatieproducten die samen zorgen voor een optimaal promotie voor jouw huis. Je huis wordt gemiddeld 2x langer bekeken en er wordt 2x vaker contact opgenomen om een bezichtiging te plannen. 

1. Professionele woonfotografie

 

Wij werken samen met een professional. Mooie foto’s leiden tot het ‘raken’ van de juiste doelgroep. Daarom benadrukken we de sterke punten van je woning zo goed mogelijk. Ter voorbereiding ontvang je uitgebreid tips om je huis verkoopklaar te maken.

Naast de woonfotografie is er meer mogelijk. Dit is optioneel:

  • Verkoopstyling
  • Hoogtefotografie
  • Nachtfotografie
  • Drone fotografie en video
  • Digitale fotostyling

2. De 360º graden foto’s

 

Bij 360° foto’s draait de camera na iedere muisklik naar boven, beneden, naar links of rechts. Je kunt zo helemaal rondkijken in een kamer, wat het gevoel geeft dat je in het huis zelf staat. Met 360° foto’s maakt de kijker zelf een interactieve tour door jouw huis waardoor de kans op een bezichtiging wordt vergroot. 

3. Plattegronden

Met professionele plattegronden geef je potentiële kopers een beter beeld van de indeling van je woning. De indeling wordt veel overzichtelijker weergegeven dan een bouwplattegrond zodat een potentiële koper een duidelijk overzicht van alle ruimtes. 

4. De woonvideo

Door in te zoomen op de mooiste plekjes van jouw huis houd je de aandacht van de huizenzoeker langer vast. Recent onderzoek van Funda heeft aangetoond dat een woonvideo de kans op verkoop van je huis aanzienlijk kan verhogen. Zéker met de persoonlijke woonvideo's van Buurman Makelaardij. 

Door de woonvideo's krijgen kijkers sneller interesse en nemen vaker contact op. Een perfécte opwarmer voor de echte bezichtiging. De woonvideo's plaatsen we niet alleen op Funda, maar ook op onze eigen actieve sociale media kanalen. 

5. De digitale woonbrochure

De woonbrochure bevat veel foto’s, die een goede sfeer van je huis geven. Het is een luxe visitekaartje van jouw huis. De brochure bevat verder informatie over de indeling en de kenmerken van je huis. Potentiële kopers kunnen de brochure downloaden vanaf Funda of vanaf onze website.

Ook ontvangen ze de brochure digitaal bij de bevestiging van de bezichtigingsafspraak. Niet onbelangrijk; Funda waardeert plaatsingen met een digitale woningbrochure beter, waardoor je woning hoger in de zoekresultaten terecht komt.

6. Goede verkoopteksten

Ondanks dat beelden meer zeggen dan woorden, blijft een goede verkooptekst van je huis belangrijk. De eerste kennismaking van jouw huis met potentiele kopers zullen de foto’s en woonvideo zijn. Maar als eenmaal de interesse in je huis is gewekt, dan is een informatieve verkooptekst heel belangrijk.

Naast de plaatsing op Funda promoten we je huis nog veel meer! 

De website

Onze eigen website is eigenlijk een soort winkel. We laten hier zien waar we voor staan en hoe we te werk gaan. Door de uitgebreide woningpresentaties presenteren we ons woningaanbod zo optimaal mogelijk. Via de website kunnen potentiele kopers brochures downloaden, online een bezichtiging aanvragen of een woning delen via eigen sociale media.

Sociale media

Ruim 9.8 miljoen Nederlanders zijn dagelijks actief op sociale media. Het gebruik van sociale media gaat razendsnel en hoort bij een actief en modern makelaarskantoor. Wij zijn op dit gebied vooruitstrevend en zeer actief. Door actieve promotie op sociale media en het grote online bereik door onze vele volgers, vergroten we de verkoopkans van je woning.

Volg jij ons al? Facebook, Twitter, InstagramYouTube, LinkedIn, Pinterest

Promotie via sociale media

Hoe meer mensen jouw woning promoten, des te groter de verkoopkans. Help daarom actief mee met het promoten van jouw huis en ‘like’, ‘deel’,  ‘tweet’ en 'pin' de info van jouw huis.

Je informeert op een sympathieke manier je familie, vrienden en bekenden over de verkoop van je huis, in de verwachting dat zij hun familie en vrienden ook weer enthousiast maken over jouw woning. De bekendmaking van de verkoop van jouw woning verspreidt zich hierdoor als een olievlek en is in korte tijd bij veel mensen bekend. Het ‘van horen zeggen’ is een uitstekend middel om de verkoop van je woning te versnellen.

De buurtmailing

Wist je dat 70% van de bewoners van Apeldoorn verhuist binnen Apeldoorn? Buurtbewoners kennen wellicht personen die graag in jouw buurt willen wonen. Met onze gratis buurtmailing informeer jij ál je buurtgenoten dat jullie huis in de verkoop komt te staan. Met een kleine inspanning bereik je zo mogelijke kopers!

Opvallend ‘Te Koop’ bord

Het klinkt zo eenvoudig, maar een opvallend ‘Te koop’ bord zorgt ervoor dat je woning meer opvalt bij langsrijdende auto’s en fietsers en langslopende geïnteresseerden. Onze borden zijn extra opvallend door de persoonlijke benadering, het kleurgebruik en de vormgeving.

NVM Open Huizen Dag

Twee keer per jaar wordt de NVM Open Huizen Dag georganiseerd. Op deze dag kunnen woningzoekenden de deelnemende woningen bezichtigen zonder vooraf een afspraak te hoeven maken.

Jouw woning kan hier ook aan meedoen en tijdens deze dag mag je de mensen zelf rondleiden door je woning. Door de landelijke media-aandacht zijn er in de periode kort voor de Open Huizen Dag meer bezoekers op Funda. 

Duidelijke etalagepresentatie

Ons woningaanbod hangt in onze etalage. Je huis is daardoor goed zichtbaar voor passanten aan de Arnhemseweg. 

Tenslotte

‘Dat is nogal wat’, horen we je denken. Maar wij hebben alles al voor je uitgedacht en uitvoerig getest. Want als iets niet geschikt is voor jouw huis dan doen we het niet. Zo simpel is het.

Wil je meer weten over ons verkooppromotieplan? We komen graag bij jou thuis voor een vrijblijvende kennismaking en een GRATIS waardebepaling.

 

ƒ