GRATIS waardebepaling
Lees verder!

Wij regelen de verkoop!

Heb je verkoopplannen en kun je wel wat hulp gebruiken? Voor een succesvolle verkoop van je woning ben je bij Buurman Makelaardij aan het juiste adres.

Wij leggen onze werkwijze graag in een paar stappen uit.

De woningopname
De makelaar komt bij jou thuis voor de opname van de woning. Na een deskundige inspectie van de woning ontvang je direct een advies vraagprijs. We bespreken de belangrijkste kenmerken en unieke verkooppunten van de woning. Als ervaren NVM-kantoor kennen wij de huizenmarkt in Apeldoorn en omgeving door en door. Dat is volgens ons een vereiste voor een juiste waardebepaling.

Naast de inspectie van de woning krijg je advies over het verbeteren van bepaalde aspecten, mocht dat nodig zijn. Ook krijg je advies over de beste manier om je huis te presenteren voor de verkoop. Je wordt optimaal begeleid om tot een maximaal verkoopresultaat te komen.

Als verkoopmakelaar behartigen wij alleen jouw belang. We spreken af welke vergoeding hier tegenover staat. Door duidelijke afspraken te maken, kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

Uitgekiende verkoopstrategie
Het behalen van een maximaal verkoopresultaat staat of valt met een uitgekiende verkoopstrategie en promotie. Buurman Makelaardij bestaat al sinds 1968. Daarom hebben wij ervaring met elk type woning, of er nu veel belangstelling voor is of juist weinig. We bespreken samen dé strategie voor jouw huis. Elk huis is uniek en daarom elk verkoopplan ook. 

Optimale presentatie
Een 1e indruk maak je maar één keer. Daarom kiezen wij voor een optimale presentatie van je woning. Wij werken samen met de beste woonfotografen, we maken altijd een lifestylevideo en soms zelfs een virtuele tour van de woning. Met een goede verkooptekst en een mooie brochure is jouw huis er klaar voor: we gaan de woning online plaatsen.

In de eerste drie dagen dat je woning online staat, bekijken online net zoveel bezoekers je woning als in de 3 maanden die volgen. Het is dus uitermate belangrijk dat je woning strategisch en met het Buurman's promotieplan wordt aangeboden. 

Bekijk Buurmans promotieplan

Presentatie in beeld
Online marketing is dé manier om aan de hele wereld te laten weten dat jouw huis te koop staat. Wij zetten vol in op diverse sociale media platforms, zoals Facebook, Instagram, IGTV, Twitter en YouTube. Natuurlijk kiezen we voor het meest uitgebreide presentatiepakket van Funda. Zo kan niemand meer om jouw huis heen!

De bezichtigingen 
Het begeleiden van kijkers én zoveel mogelijk informatie over ze verzamelen is een vak apart. Het is veel meer dan alleen het huis laten zien, een brochure overhandigen en informatie geven over de buurt. Naast relevante informatie over je huis vertellen ben je wettelijk verplicht om echt alle relevante informatie te vertellen. Dus ook gebreken die je zelf niet eens kent of vergeten bent. Je mag niets over het hoofd zien. Anders kan dit leiden tot schadeclaims achteraf of ontbinding van de koop. Aan de andere kant heeft ook de koper zelf de plicht om zich zo goed mogelijk te informeren. Na een bezichtiging ontvang jij altijd feedback.

Een bod op je huis
Is er een bod? Dan gaan we direct aan de slag om de beste verkoopcondities te realiseren. Soms is een bod de start van een spannende en hectische periode. Wij voeren voor jou de onderhandelingen met de aankopende partij. Uiteraard gaat alles in nauw overleg, waarbij wij jouw belangen scherp in de gaten houden.

Verkocht
Is er na een bieding overeenstemming bereikt? Wij stellen de koopovereenkomst op, zorgen voor afstemming met de notaris, houden een vinger aan de pols als het gaat om de betaling van de waarborgsom c.q. bankgarantie en we zijn aanwezig bij de inspectie van de woning en de notariële overdracht. Ook na de notariële overdracht van de woning, blijven wij een vast aanspreekpunt en kun je altijd op ons terugvallen. 

Wil je ook je huis verkopen? En ben je benieuwd naar de ervaring van andere verkopers? Lees dan de ervaringen van verkopers die je voor gingen.

Wil je kennismaken? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling en deskundig advies. Bel 055-5332915 of vul het contactformulier in. Of kom buurten bij Buurman Makelaardij en loop gewoon eens bij ons binnen aan de Arnhemseweg 117 in Apeldoorn. De koffie staat klaar!