GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Laat je huis stijlen voor een betere verkoop

Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop in Apeldoorn of Ugchelen? Haal meer winst uit je woning met verkoopstyling. Een huis kopen is voor veel mensen een gevoelskwestie. Een juiste 1e indruk van een woning én een goed gevoel zijn vaak doorslaggevend bij de beslissing om een huis te kopen. Het is daarom belangrijk om je woning zo optimaal mogelijk te presenteren.


De meeste kijkers

Nieuw aanbod trekt tijdens de eerste dagen de meeste kijkers. Duizenden mensen zien je woning voorbij komen.  Denk aan alle zoekers die ingeschreven staan bij onze zoekservice, de zoekers die ingeschreven staan bij ons NVM-netwerk, de volgers van onze sociale media kanalen en natuurlijk de duizenden kijkers via onze website en funda.

 

Goede verkoopstyling

Met een goede verkoopstyling zorg je ervoor dat de woning zich onderscheidt van andere woningen. Voor veel mensen is verkoopstyling een leuk, maar ook een moeilijk deel van het verkoopproces. Om jou hiermee te helpen werken wij samen met 2 verkoopstylistes; Larissa Derksen van Beau Styling en Ilonka Achterkamp van By Ilonka Interieuradvies. We werken volgens de hands-on methode. Dit wil zeggen dat de verkoopstylist er voor zorgt dat de woning zo sfeervol, zo ruim, zo licht en neutraal mogelijk gemaakt wordt.

 

Waarom verkoopstyling? Omdat…

  • De eerste indruk het allerbelangrijkste is
  • Een -half-lege woning vaak kleiner oogt
  • Mensen visueel ingesteld zijn en graag willen voelen hoe een ruimte overkomt
  • Niet iedereen kijkt door jouw spullen heen
  • Een koper op Funda binnen enkele seconden bepaalt of hij jouw huis gaat bezichtigen.

Wil je zien hoe we dit doen? Bekijk de video. Wil je meer weten? Maak een afspraak met de makelaar en de verkoopstyliste. We komen graag bij jouw thuis.JA! Ik wil graag mijn huis met verkoopstyling verkopen!
ƒ