GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Waarom verkoopstyling?

Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop in Apeldoorn of Ugchelen? Haal meer winst uit je woning met verkoopstyling. Een huis kopen is voor veel mensen een gevoelskwestie. Een juiste 1e indruk van een woning én een goed gevoel zijn vaak doorslaggevend bij de beslissing om een huis te kopen. Het is daarom belangrijk om je woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Verkoopstyling kan ervoor zorgen dat jouw woning sneller verkocht wordt. Een goed gestylde woning valt op en kan daardoor meer potentiële kopers aantrekken.


Je huis in een positief daglicht

Met verkoopstyling kun je de sterke punten van jouw woning benadrukken en eventuele zwakke punten camoufleren. Dit kan helpen om de aandacht van kijkers te richten op de positieve aspecten van de woning. Een goed gestylde woning kan ervoor zorgen dat kijkers zich beter kunnen voorstellen hoe ze in de woning zouden leven. Dit kan hun interesse vergroten en daardoor de kans op een verkoop vergroten.

Verkoopstyling kan ook helpen om jouw woning voor een betere prijs te verkopen. Een goed gepresenteerde woning kan namelijk meer waard lijken en daardoor meer geld opleveren bij verkoop. Door verkoopstyling in te zetten, laat je als verkoper zien dat je moeite hebt gedaan om jouw woning zo goed mogelijk te presenteren. Dit kan een positief signaal afgeven aan kopers en hun vertrouwen in de woning vergroten.

Kortom, door verkoopstyling in te zetten kun je ervoor zorgen dat jouw woning opvalt, sneller verkocht wordt, voor een betere prijs verkocht wordt en het vertrouwen van kopers vergroot. Het kan dus zeker de moeite waard zijn om een verkoopstylist in te schakelen!


De meeste kijkers

Nieuw aanbod trekt tijdens de eerste dagen de meeste kijkers. Duizenden mensen zien je woning voorbij komen.  Denk aan alle zoekers die ingeschreven staan bij onze zoekservice, de zoekers die ingeschreven staan bij ons NVM-netwerk, de volgers van onze sociale media kanalen en natuurlijk de duizenden kijkers via onze website en funda. Een goede 1e indruk is daarom erg belangrijk. 

 

Goede verkoopstyling

Voor veel mensen is verkoopstyling een leuk, maar ook een moeilijk deel van het verkoopproces. Om jou hiermee te helpen werken wij samen met 2 verkoopstylistes; Larissa Derksen van Beau Styling en Ilonka Achterkamp van By Ilonka Interieuradvies. De dames werken volgens de hands-on methode. Dit wil zeggen dat de verkoopstyliste er voor zorgt dat de woning zo sfeervol, zo ruim, zo licht en neutraal mogelijk gemaakt wordt maar met gebruik van je eigen materialen. Natuurlijk hebben de dames zelf ook accessoires om je woning zo mooi mogelijk af te stylen. 

 

5 Redenen waarom je verkoopstyling in moet zetten

  • De eerste indruk is het allerbelangrijkste; 
  • Een -half-lege woning oogt vaak kleiner; 
  • Mensen zijn visueel ingesteld willen graag voelen hoe een ruimte overkomt;
  • Niet iedereen kijkt door jouw spullen heen;
  • Een kijker op Funda bepaalt binnen enkele seconden of hij jouw huis gaat bezichtigen.


Kortom, door verkoopstyling in te zetten kun je ervoor zorgen dat jouw woning opvalt, sneller verkocht wordt, voor een betere prijs verkocht wordt en het vertrouwen van kopers vergroot. Het kan dus zeker de moeite waard zijn om een verkoopstylist in te schakelen!

Wil je zien hoe we dit doen? Bekijk de video. Wil je meer weten? Maak een afspraak met de makelaar en de verkoopstyliste. We komen graag bij jouw thuis.JA! Ik wil mijn huis met verkoopstyling verkopen!
ƒ