Buurman 50 jaar

Over Buurman

Buurman Makelaardij is een NVM makelaarskantoor in Apeldoorn. Een echt familiebedrijf dat zich al 50 jaar onderscheidt door een originele, creatieve en krachtige aanpak. Onze aanpak is alles behalve traditioneel. Niet dat wij de traditionele middelen schuwen. Integendeel. We gebruiken deze middelen alleen net even wat anders. Laat je verrassen door de aanpak van Buurman Makelaardij.

Wij doen het anders

Daar hebben we bewust voor gekozen. Wij werken in een klein team; samen doen wat we leuk vinden, op onze eigenzinnige manier en het liefst met een beetje humor. Er is één ding waar we geen concessies in doen: KWALITEIT. Ondanks dat we af en toe lekker gek doen, zijn we vooral ook lekker normaal. We nemen de tijd en helpen graag snel en professioneel. We helpen onze klanten zoals we zelf ook geholpen willen worden.

Optimale dienstverlening

Onze makelaars en medewerkers worden continu bijgeschoold en er wordt op allerlei terreinen ervaring opgedaan. Toch blijft de goede sfeer en de speciale familieband ons bedrijf typeren.

Kom eens buurten

Iedereen is altijd welkom en wij doen ons uiterste best om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Niet voor niets heeft Buurman Makelaardij een goede naam opgebouwd in Apeldoorn en omgeving. Wil je kennismaken of heb je verkoopplannen? Kom eens buurten bij Buurman Makelaardij of bel ons voor een vrijblijvende afspraak.