GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Wat is de SCAN & Go service?


De huizenmarkt is momenteel erg hectisch. Het is belangrijk dat je de concurrentie een stap voor bent en snel kunt schakelen wanneer jouw droomhuis voorbij komt.

Dus wil jij een huis kopen maar weet jij niet exact wat je financiële mogelijkheden zijn? Of heb jij een eigen koophuis, heb je verkoopplannen én wil je opnieuw een huis kopen? En heb je daarnaast ook nog een drukke agenda, en wil je het liefst in één ochtend of middag exact weten waar je financieel aan toe bent? Maak dan gebruik van onze dienst: de ‘SCAN & GO’ service. 

Woonwensen scan

Samen met de makelaar bespreken we je woonwensen. Zijn deze reëel in deze huidige markt? Is die garage echt nodig? Ben je op de hoogte van de verschillende woonwijken in de gemeente Apeldoorn? Het is belangrijk dat je heel duidelijk weet welk huis goed past bij jouw woonwensen. Niet alleen nu maar ook over 5 jaar. 

Tijdens het bespreken van je woonwensen, schrijven we jou gelijk, kosteloos in als zoeker. En wanneer je niet exact weet wat je leencapaciteit is, dan is het slim om aansluitend gelijk een afspraak met de financieel adviseur te plannen. 

We inventariseren je woonwensen graag online, op ons kantoor of bij jou thuis, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Wil je vervolgens actief schakelen omdat je een huis op het oog hebt? Dan helpen we jou graag als jouw aankoopmakelaar. 

Heb je ook verkoopplannen? Vanwege ons grote aantal actieve zoekers is de kans groot dat wij al potentiële kopers hebben voor jouw huis. We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een afspraak bij jou thuis.  

Afspraak met de makelaar

Wil je een huis kopen maar wil je óók je eigen huis verkopen in Apeldoorn of omgeving? Dan maken we een afspraak bij jou thuis. We lopen samen door je huis, en je ontvangt tips voor de verkoop. Je hoort gelijk de waarde van je huis en je ontvangt hét verkoopplan voor jouw huis. 

Na dit gesprek weet je wat je huis gaat opbrengen, als je je huis gaat verkopen. Maar je weet nog niet wat je nieuwe maandlasten gaan worden. Daarom plannen we na de afspraak met de makelaar, direct de afspraak met de financieel adviseur. 

Afspraak met de financieel adviseur


Na het inventariseren van je woonwensen of aansluitend aan het bezoek van de makelaar volgt direct de afspraak met de financieel adviseur. De makelaar bespreekt je woonwensen wanneer je alleen een huis wilt kopen. En wanneer jij ook je huis wilt verkopen dan bespreekt de makelaar gelijk de te verwachten opbrengst van je huis met de financieel adviseur.   

Na het gesprek met de financieel adviseur weet je wát je kunt lenen, wat je -nieuwe- maandlasten worden en tegen welke voorwaarden en wat een overbruggingshypotheek is. En dat allemaal in één ochtend of middag. Handig toch?

Interesse?

 

Met deze goede voorbereiding kun jij vervolgens heel gericht op zoek gaan naar een passende woning binnen je budget. Wil je weten hoe onze klanten deze nieuwe service ervaren? Lees dan het interview met de Familie Van Ginkel. 


Ja, ik wil een SCAN & GO afspraak plannen