GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Esther Puijk

Esther is Commercieel Medewerkster Binnendienst bij Buurman Makelaardij. 

Wil jij jezelf voorstellen?

 

Mijn naam is Esther Puijk, moeder van twee zonen die 10 en 14 jaar oud zijn. Ik werk sinds 4 jaar met veel plezier bij Buurman Makelaardij. Het is een interessant vakgebied welke steeds aan verandering onderhevig is. Vooral het contact met mensen is iets waar ik energie van krijg. Ik ben dan ook een "mensen mens". Geen dag is het zelfde en ontwikkel mezelf hierdoor ook elke dag weer.  

 

Wat doe je in het dagelijks leven naast je werkzaamheden bij Buurman Makelaardij?

 

Van jongs af aan ben ik graag aan het reizen, met name naar landen met een andere cultuur. Het is interessant hoe mensen op een andere manier naar levensvragen en gebeurtenissen kijken en ermee omgaan. Er zijn dan ook veel landen die ik al bezocht heb maar heb er ook nog vele op mijn wensenlijstje staan. Ook kan ik genieten van kort durende vakanties zoals bijvoorbeeld een stedentrip, uitwaaien op het strand of een museum bezoeken. Als ik wel thuis ben vind ik het heerlijk om eens een boek te pakken en hou me graag bezig met het maken van kunstschilderijen. Qua sportiviteit vind ik mountainbiken heerlijk, het bos in en even je hoofd leeg maken.

 

Wat maakt jouw huis echt een thuis?

 

Ik ben trots op mijn huisje dat ik een paar jaar geleden aangekocht heb. Het was een redelijke opknapper maar inmiddels helemaal naar mijn smaak ingericht. De buurt is rustig en ervaar ik als prettig. Natuurlijk zorgen mijn kinderen ervoor dat mijn huis als een thuis voelt maar ook de omgeving, dicht bij de voorzieningen maar ook het bos is op korte afstand te vinden. 

 

Noem één ding wat we nog niet van je weten.

 

Ik denk dat de mensen van Buurman wel heel veel van me weten, haha. Maar lastig om te zeggen, ik denk dat ze denken dat ik wat degelijker en saaier ben dan dat ik daadwerkelijk ben. Zo doe ik me wel eens voorkomen, maar dat valt heel erg mee....

 

Als je overal zou mogen wonen waar je zou kunnen wonen, waar zal dat dan zijn?

 

Ik ben gek op Azië, ik ben daar veel op vakantie geweest. Ik houd van de cultuur, de warmte, het lekkere eten en de vriendelijke mensen. Azië heeft mijn hart wel veroverd. Om in Azië te wonen is natuurlijk wel een dingetje, maar tijdelijk zou ik dat wel graag willen.

 

Waar kun je je enorm aan ergeren?

 

Ik kan met heel veel mensen door een deur, maar met 2 types kan ik dat niet zo goed. Tja, hoe zal ik het noemen, ik noem het maar even de ‘golddiggers’, die zich anders voordoen dan dat ze eigenlijk zijn, daar kan ik niet zo goed mee overweg en mensen die altijd negatief zijn ga ik graag uit de weg. 

 

Ben je eigenwijs?

 

Dat valt op zich wel mee, soms wel. Dan probeer ik me wel wat flexibeler op te stellen dan ik in gedachte heb. Soms moet ik mezelf even terugroepen en in mijn achterhoofd houden dat er soms ook andere manieren zijn.

 

Heb je een abonnement op een tijdschrift of krant?

 

Ja nu tijdelijk de Linda, maar dat is gewoon een beetje verstand op nul, haha.

 

Wat is je favoriete muzieknummer?

 

November Rain van Guns N’ Roses, ik houd wel van rock. Dit nummer begint langzaam en wordt steeds heftiger.

 

Hoeveel talen spreek je?

 

Nederlands en Engels. Duits en Frans kan ik wel verstaan, maar spreken niet zo geweldig.

 

Wat eet je het liefst als ontbijt?

 

Champagneontbijt, haha. Of bedoel je het dagelijks leven? Dan lekker een bak yoghurt met wat fruit en muesli, dan ben ik blij.

 

Welke soort films kun je eindeloos blijven kijken?

 

Ik kijk niet zo gauw een film 2 keer, dat vind ik niet leuk omdat ik dan al weet hoe het gaat eindigen. Ik kijk liever nieuwe films, maar qua genre houd ik wel van spanning, thrillers, maar geen horror. Niet dat eindeloze gezemel, er mag wel wat gebeuren.

 

Waar zie jij jezelf over 10 jaar?

 

Ik hoop met een partner samen erop uit te gaan, een leuk huisje kunnen kopen, een camper en dan lekker gaan reizen, lijkt me heerlijk, dat hoop ik echt.

ƒ