GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Judith Frijns

Judith is administratief medewerkster bij Buurman Makelaardij.

Wil je jezelf voorstellen?

'Ik ben Judith Frijns. Een enthousiaste vrouw die nooit klaar is met leren. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en avonturen aan te gaan. Vandaar dat ik in oktober 2021 het nieuwe avontuur ben aangegaan bij Buurman Makelaardij. Hetzelfde jaar ben ik ook begonnen met de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Academie voor Vastgoed in Nieuwegein. Hiervoor heb ik nog 2 opleidingen afgerond tot interieuradviseur en Binnenhuisarchitectuur. Ik weet dus al m’n hele leven dat ik iets in en rondom huizen wil doen en ben hierin doorgegroeid. Mensen blij maken en advies geven vind ik heel erg leuk, ik zal altijd het uiterste eruithalen.

Voor mijn studie heb ik in België en op Madeira gewoond maar ben sinds 2020 ben ik weer een inwoner van Apeldoorn en woon ik sinds dien samen met mijn vriend in een leuk appartement.

Wat doe je in je vrije tijd? 

Sinds Corona heb ik een nieuw hobby; plantjes stekken en verzorgen. Inmiddels 2 jaar later is dat een beetje uit de hand gelopen. Mijn hele woning staat vol met planten, ik  denk wel 25 stuks. Ik vind het leuk om het groeiproces te volgen totdat de stek een grote plant is geworden. Tenzij ze natuurlijk worden lastig gevallen….  Onze 3 katten moesten in het begin erg wennen aan hun nieuwe 'huisgenoten'. Verder houd ik van reizen en zoek ik graag het avontuur op. Ondertussen heb ik bijna alle landen in Europa al eens gezien en ben ik langzaam ook mijn horizon aan het verbreden buiten Europa. Een droom is om later zelf een camperbusje te bouwen en hiermee op pad te gaan.

ƒ