GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Larissa Derksen

Larissa is verkoopstyliste bij Buurman Makelaardij. 

Wil jij jezelf voorstellen? 


Ik ben Larissa Derksen, ik ben 44 jaar oud. Ik heb een eigen bedrijf; Beau Events & Styling. Ik ben eventmanager, eventstyliste en verkoopstyliste. Ik heb 6 kinderen; 3 van mijzelf en 3 van mijn huidige man. En ik ben heel gek op mijn hond, mijn Berner Sennen! Verder houd ik heel erg van sporten, ik sport ongeveer 3 à 4 keer in de week.

Wat maakt jouw huis echt een thuis?


Goede vraag… haha. Wij waren op slag verliefd op de buitenkant van ons huis, echt een sprookjeshuis. De binnenkant waren we niet zo gek op, dus die hebben we helemaal opgeknapt. We wonen er nu bijna 5 jaar en we zijn bezig om het huis helemaal naar onze zin te maken. We hebben net het 'project badkamer' afgerond en dat was eigenlijk het laatste grote project dat we moesten doen. Het is nu helemaal naar onze wensen en zin ingericht.

Ik ben een styliste in hart en nieren. Ik ben dus altijd bezig met veranderingen en aanpassingen aan de styling. Dat is een stuk huis, maar het belangrijkste is natuurlijk de mensen die er in wonen. Ik woon er met mijn grote liefde en met onze 6 kinderen en hond. We hebben het samen heel fijn op ons mooie plekje in Klarenbeek.

Noem één ding wat we nog niet van je weten.


Ik voel me ‘mama’ over mijn hond, haha! Ik zeg altijd;  ‘kom maar bij mama!’ Dat is wel iets wat mensen echt niet van me weten. Onze hond is voor mijn gevoel ons 7de kind en onze liefdesbaby, want we hebben samen geen kinderen namelijk.

Als je overal zou mogen wonen waar je zou kunnen wonen, waar zal dat dan zijn?


Ik heb hele fijne herinneringen aan Portugal. Ik vind de natuur daar heel mooi, het eten is lekker en de mensen zijn heel aardig. Maar ik ben niet zo heel erg van het warme weer, alles boven de 30 graden is me echt veel te heet. Dus ik zou bijvoorbeeld ook wel in Zweden of Finland willen wonen met échte kou, waar het nog -30 graden wordt. 

Waar kun je je enorm aan ergeren?


Als mensen alleen maar over zichzelf praten. Of als je iets vertelt, ze gelijk zeggen; 'oh ja dat heb ik ook meegemaakt', en dan komt hun eigen verhaal. Dus eigenlijk mensen die niet geïnteresseerd zijn in de ander, dat vind ik heel vervelend, dan kun je geen band opbouwen.

Hoeveel talen spreek je?


Ik spreek Nederlands, Fries, heel goed Engels. Daarnaast ‘vakantie’-Frans. Duits kan ik wel verstaan, maar durf ik niet te spreken.

Wat is je favoriete nummer?


I will survive van Gloria Gaynor.

Welke soort films kun je eindeloos blijven kijken?


Ik vind het heel leuk om een jankfilm te kijken, haha. Zo’n zielige, romantische film. Maar niemand in mijn gezin vind dat leuk, dus dat doe ik in mijn eentje. Dan komen de kinderen alweer aan met een theedoek, haha. Met het gezin kijk ik graag een spannende film.

Waar zie jij jezelf over 10 jaar?


Ik hoop dat ik dan de kinderen zo ver heb klaargestoomd dat ze op eigen benen kunnen staan. Dat ze het allemaal goed doen in het leven en gelukkig zijn. En dat ik samen met mijn man óf heel veel kan reizen óf kan genieten van een huisje in het buitenland. Een huisje in Oostenrijk lijkt me heel gaaf. Qua werk hoop ik dat ik weer volop aan het werk ben in de evenementenbranche en styling, en dat corona uit ons land en de wereld is.

ƒ