GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Ruby Berghuis

Ruby is hands-on marketeer bij Buurman Makelaardij en het gezicht achter onze sociale media. 

Wil jij jezelf voorstellen?
Mijn naam is Ruby Berghuis. Na mijn marketingstage bij Buurman Makelaardij ben ik 'blijven plakken'. Na mijn afstuderen ben ik gestart met een eigen Social Media bureau en help ik mijn moeder in haar winkel. Na al die jaren heb ik het nog steeds naar mijn zin bij Buurman Makelaardij!

 

Wat doe jij zo al?
Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Ik plaats berichten op sociale media, ik schrijf blogs, verzin content, en ga zo maar door. Het is erg gevarieerd en daarom zo leuk. 

 

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dagjes en weekendjes weg te gaan met mijn vriend, familie of vriendinnen. Ook uit eten, shoppen of een terrasje pakken vind ik erg leuk, maar een avondje op de bank vind ik ook heerlijk.

 

Noem één ding wat we nog niet van je weten.
Dat ik het liefst elke dag uit eten ga en zo vaak mogelijk een dagje en/of weekendje weg. 

 

Wat maakt jouw huis echt een thuis?
Gezelligheid met familie en vrienden, de kaarsjes aan, lekker op de bank. Of buiten in de veranda waar we heerlijk kunnen zitten met de vuurkorf aan. En niet te vergeten, mijn heerlijke bed.

 

Als je overal zou mogen wonen, waar zou dat dan zijn?
Goede vraag… ik denk gewoon in Apeldoorn in een vrijstaand huis met een grote tuin, mooie keuken, badkamer e.d. Vlakbij het centrum. En dan zou ik wel graag een vakantiehuisje willen in het buitenland, Italië of Spanje, of misschien wel in Gambia, haha je moet wat te dromen houden.

 

Waar kun je je enorm aan ergeren?
Oh, dat kan ik meteen zeggen. Eetgeluiden, verschrikkelijk! Daar krijg ik echt rillingen van, zo irritant!

 

Hoeveel talen spreek je? 
Haha, ik ben niet zo goed in talen. Nederlands natuurlijk, redelijk Engels en een paar woorden Duits, maar met handen en voeten kom ik er meestal wel. 

 

Welke films kun je eindeloos blijven kijken?
Eigenlijk houd ik niet zo van films. Als ik een film kijk is dat meestal een Nederlandse film en/of een romantische comedy of iets in die richting. Spannende films vind ik ook wel leuk, maar minder voor ’s avonds, haha. Series vind ik wel leuk, maar het liefst ook Nederlands; Undercover bijvoorbeeld. En niet te vergeten, mijn guilty pleasures; Love Island, Temptation Island of vlogs op YouTube.

 

Wat is je lievelingseten?
Eigenlijk vind heel veel dingen lekker, maar sushi eet ik toch echt het liefst. 

 

Waar zie jij jezelf over 10 jaar?
Over 10 jaar zie ik mezelf in een fijn, eigen huis met mijn vriend, nog steeds in Apeldoorn en met wie weet misschien zelfs een gezinnetje. 

ƒ