GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Buurman Makelaardij wint nationale award

Met grote trots mag Buurman Makelaardij zich winnaar noemen van de Nationale Makelaar Awards in de categorie: Beste Social Media!

Met twee nominaties, voor ‘Beste Marketing’ en ‘Beste Social’, op zak vertrok het team donderdag naar de uitreiking in het AFAS theater in Leusden. De inzet van alle sociale media platformen, inclusief het snel groeiende platform TikTok, zorgt voor zichtbaar- en herkenbaarheid. Door de authenticiteit, originaliteit, consistentie, het blijvend vernieuwen en meegaan met trends wist het makelaarskantoor de jury te overtuigen en ging er met de winst in de categorie ‘Beste Social’ vandoor.

Arjan Buurman: “Het is fantastisch dat we als relatief kleine, lokale speler tussen de landelijke makelaars grootmachten er als winnaar vandoor gaan met de Nationale Makelaar Awards voor de beste social media. Ik ben héél trots op ons team!”

Heb jij ook verkoopplannen en wil je weten hoe wij jou kunnen helpen met het succesvol verkopen van jouw woning? Neem contact op met Buurman Makelaardij.

Overige berichten


Biedlogboek verplicht | 11-01-2023

Makelaars van de drie grootste brancheverenigingen NVM, VBO en VastgoedPro zijn vanaf 01-01-2023 verplicht te werken met een digitaal...
Lees meer


Wijzigingen huis 2023 | 02-01-2023

NHG-kostengrens stijgt naar € 405.000 in 2023, NHG-premie blijft 0,6%

In het nieuwe jaar gaat de grens voor een...
Lees meer


Wat is de bijleenregeling? | 01-12-2022

Veel huizenbezitters hebben de afgelopen jaren hun woning in Apeldoorn of Ugchelen met een flinke overwaarde verkocht. Deze overwaarde...
Lees meer


Energieverbruik van belang hypotheek | 03-11-2022

Het kabinet wil in 2024 bij de vaststelling van de hypotheek rekening houden met het energieverbruik van...
Lees meer


Bekijk alle berichten
ƒ