apeldoorn-cort-van-der-lindenstraat-10-an11405

Cort van der Lindenstraat 10, APELDOORN

vraagprijs € 139.500,- kosten koper


Omschrijving
Ben je op zoek naar een leuk, betaalbaar 3 kamerappartement op de eerste woonlaag? Dan is dit de woning voor je!

Dit nette drie-kamer-appartement met berging in de onderbouw is gelegen aan een vijver en gemeentegroen nabij het centrum en het station van Apeldoorn.
Het appartement bevindt zich op de 1e woonlaag (1e verdieping) van het complex. Zeker een pluspunt als je geen liefhebber ben van trappenlopen. Het appartement is voorzien van dubbel glas, een c.v.installatie, een keuken met inbouwapparatuur. De badkamer is vergroot en het heeft een balkon op de westzijde.

Het complex is voorzien van een afgesloten entree met intercominstallatie. Parkeergelegenheid is er voldoende in de directe nabijheid van de woning.

Enkele pluspunten van de woning:
+ centrale ligging nabij het centrum en het station;
+ 1e woonlaag;
+ keuken met inbouwapparatuur;
+ vergrootte badkamer;
+ balkon op de zonzijde.

Door de woning heen:
Via de voordeur kom je in de hal met de meterkast. De keuken bevindt zich aan de galerijzijde, heeft een leuk uitzicht over een vijverpartij en is voorzien van een hoekkeukenblok met alle benodigde inbouwapparatuur. Ook is de woonkamer via de hal bereikbaar. Een prettige ruimte met veel lichtinval. De woning beschikt over twee prima slaapkamers, waarvan er één toegang geeft tot het gezellige balkon. De badkamer en het toilet zijn samengevoegd. Dit maakt dat de badkamer royaler is dan standaard. De badkamer is prima, is voorzien van een wastafel, douche en een vrijhangend wandcloset.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Kenmerken

  • Soort: galerijflat
  • Soort woonhuis: Appartement, galerijflat
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Woonoppervlakte: 62 m²
  • Perceeloppervlakte:
  • Inhoud: 265 m³
  • Status: Beschikbaar

Plan een bezichtiging

Delen: