apeldoorn-griftstraat-29-an11211

Griftstraat 29, APELDOORN

vraagprijs € 229.500,- kosten koper


Omschrijving
Ben je op zoek naar een leuke twee-onder-één kapwoning in de luwte van het centrum van Apeldoorn? Dan is dit de woning voor je!

De ligging is leuk. Een straat met veel gerenoveerde, karakteristieke bebouwing en met een directe verbinding naar de markt en het gezellige winkelhart van Apeldoorn.

De woning, gebouwd in 1910, is in 2006 volledig verbouwd, vergroot en gemoderniseerd. De woning is onder meer voorzien van een nieuwe dakconstructie, geïsoleerde muren, zinken dakgoten/ regenpijpen, een dakkapel over de volledige lengte, is volledig v.v. kunststof kozijnen met isolerende beglazing, nieuwe bedrading en een moderne groepenkast, een nieuwe badkamer, een moderne keuken en een verwarmingsinstallatie met cv-combiketel.

De badkamer bevindt zich op begane grond. Ook op de begane grond bevindt zich een extra kamer. Gelijkvloers of levensloopbestendig wonen is hier mogelijk!

Aan de achterzijde van de woning is de besloten stadstuin gelegen. Hier voldoende privacy en voldoende ruimte voor een gezellige zithoek.

Parkeren is in het centrum vaak een probleem. Hier niet. Naast de woning is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.

Enkele pluspunten van de woning:
+ leuke ligging in nabijheid van het centrum;
+ in 2006 geheel verbouwd;
+ voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein;
+ slaapkamer en badkamer op begane grond.

Door de woning heen:
Via de voordeur kom je in de uitgebouwde hal. Hier vind je de deur naar de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchevoorziening, een wastafel en ruimte voor de wasapparatuur. De meterkast is vernieuwd (v.v. 8 groepen, 2 aardlekschakelaars). Het toilet is v.v. een vrijhangend toilet en mechanische ventilatie. De woonkamer is echt een pluspunt. Een mooie oppervlakte van circa 33 m². Voldoende ruimte dus voor het plaatsen van een zithoek en een eetgedeelte. Ook de hoge plafonds geven extra sfeer en ruimte. Alle wanden zijn modern en glad afgewerkt. De moderne open keuken is uitgevoerd met paneeldeuren in modern rood met RVS accenten. Via een achterhal is de slaapkamer op begane grond bereikbaar. Ook kom je via deze hal bij de deur naar de stadstuin.

Via de open trap in de woonkamer kom je op een royale, lichte overloop. Deze ruimte is bijzonder geschikt om in te richten als (extra) werkruimte. Tevens is hier de cv-ketel geplaatst, de Remeha Avanta HR ketel van 2006 en het mechanische afzuigsysteem. Op de verdieping is veel extra ruimte gerealiseerd door de grote dakkapel. De woning heeft twee slaapkamers. Eén aan de voorzijde en één aan de achterzijde De achterste slaapkamer heeft een deur naar het dakterras. Dit dakterras geeft een extra mogelijkheid om als buiten te gebruiken.

Kortom een sfeervolle woning in de directe omgeving van het centrum!

Kenmerken

  • Soort: 2-onder-1-kapwoning
  • Soort woonhuis: Woonhuis, 2-onder-1-kapwoning
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Woonoppervlakte: 98 m²
  • Perceeloppervlakte: 124 m²
  • Inhoud: 295 m³
  • Status: Verkocht

Plan een bezichtiging

Delen: