apeldoorn-mozartlaan-2-an11352

Mozartlaan 2, APELDOORN

vraagprijs € 219.000,- kosten koper


Omschrijving
Ben je handig en houd je van klussen? Dan is dit een buitenkansje voor je! Mozartlaan 2. Een mooie, vooroorlogse en karakteristieke twee-onder-één kapwoning met ruime oprit, stenen schuur, houten garage en tuin op het zuiden.

De woning is gebouwd in 1939 en dient geheel gemoderniseerd te worden. Veel werk dus! Maar met de nodige inzet kun je er een prachtig huis van maken. De randvoorwaarden om dit te realiseren zijn aanwezig. De ruimte is goed en de zo geliefde details van jaren '30 bouw zijn nog volop aanwezig. Paneeldeuren, glas -in-lood, een woonkamer en suite met schuifdeuren en mooie schouwen, granitovloer in de hal, etc., etc..

De woning is gelegen aan één van de leukste laantjes van de Componistenbuurt van Apeldoorn Zuid. Dichtbij voorzieningen als buurtwinkelcentrum Schubertplein, een mooi Sprengengebied en tevens op loopafstand van een zwembad, kinderboerderij en sportclubs. Dit maakt de woonomgeving bijzonder geliefd. Je kunt hier fijn wonen.

Enkele pluspunten va de woning:
+ mooie vooroorlogse bouwstijl;
+ bijzonder geliefde woonomgeving;
+ diepe tuin op de zonzijde;
+ grote zolder op stahoogte, kamers mogelijk.

Door de woning heen:

Via een mooie voordeur kom je in de ruime hal met een granitovloer. In de hal de trappartij naar de verdieping, de deur naar de kelder en het toilet. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde. Een fijne, lichte ruimte met suitedeuren met mooi glas-in-lood en zowel in de voor- als achterkamer de originele jaren '30 schouw. De keuken bevindt zich aan de achterzijde, is éénvoudig maar beschikt nog wel over de originele schouw en jaren '30 kasten.

Via de trap in de hal kom je op de overloop van de verdieping. Hier 3 slaapkamers. Een slaapkamer aan de achterzijde met een deur naar een balkon. Een prima ouderslaapkamer aan de voorzijde en een derde tussenkamer waar je een badkamer zou kunnen realiseren.

Heb je behoefte aan extra kamers? Dan is dit prima te realiseren op de tweede etage. Deze is nu via een luik bereikbaar. Door het aanbrengen van een vaste trap, de hoogte van de kap en de grote vloeroppervlakte kun je hier indien gewenst twee extra kamers realiseren.

Veel werk, maar zeker een kans. Wil je een indruk opdoen van wat je er van zou kunnen maken? Kijk dan ook eens op Funda naar verkochte woningen. Te weten Joseph Haydnlaan 2. Een zo goed als identiek, recent door ons verkochte en gemoderniseerde woning.

Kenmerken

  • Soort: 2-onder-1-kapwoning
  • Soort woonhuis: Woonhuis, 2-onder-1-kapwoning
  • Bouwjaar: 1939
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Woonoppervlakte: 77 m²
  • Perceeloppervlakte: 277 m²
  • Inhoud: 414 m³
  • Status: Verkocht

Plan een bezichtiging

Delen: