apeldoorn-ravelijn-370-an12871

Ravelijn 370, APELDOORN

vraagprijs € 369.500,- kosten koper


Omschrijving
Een goed onderhouden 3-kamerappartement met ruim balkon en eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Zoek je dat? Kom dan kijken bij de Ravelijn 370!

Dit appartement is gelegen in het complex de Woudstaete. Het complex is voorzien van een lift, afgesloten entree met videofooninstallatie en er is een een gezamenlijke ruimte in de vorm van een atrium. Hier worden door de bewoners gezamenlijke activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld kaartmiddagen en bloemschikken. En wat heel bijzonder is aan dit appartement; het complex grenst aan het woon-/zorgcentrum Talma Borgh, hetgeen de (toekomstige) mogelijkheid biedt van inhuur van zorg op maat, alarmering, maaltijdbezorging en huishoudelijke hulp. Tevens bestaat de mogelijkheid om in het aangrenzende Talma Borgh gebruik te maken van andere faciliteiten zoals het restaurant, de kapster en een winkeltje.

Op loopafstand bevindt zich treinstation Apeldoorn-Osseveld, een bushalte, winkelcentrum 't Fort en Medisch Centrum de Linie.

Het moderne complex is opgeleverd in 2010 en volledig geïsoleerd. Het appartement zelf is gelegen op de 5e etage, tevens de bovenste etage en heeft hierdoor een fraai uitzicht.

Enkele pluspunten:
- volledig geïsoleerd;
- instapklaar;
- mogelijkheid om gebruik te maken van voorzieningen Talma Borgh;
- zeer gunstige ligging naast station en winkelcentrum;
- ruim balkon.

Door de woning heen:

Via de voordeur kom je in een ruime hal. Deze hal geeft toegang een technische ruimte/berging, de badkamer, een van de twee slaapkamers en de woonkamer.

Eerst gaan we de woonkamer in. Wat hier direct opvalt is het mooie vloeroppervlakte, de lichtinval en een prachtig weids uitzicht.
De aangrenzende, halfopen keuken is voorzien van een in L-vorm opgesteld keukenblok. Het blok is uitgevoerd in moderne tinten en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is het grote balkon bereikbaar. Hier kan je tot in de late uurtjes van de zon genieten.

De tweede en ruimste slaapkamer is vanuit de woonkamer bereikbaar. Deze geeft eveneens toegang tot de badkamer. De badkamer heeft ook een prima oppervlakte en ziet er netjes uit. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een douche, een wastafel en een toilet.

Parkeren kan in deze ondergelegen parkeergarage en je vindt hier ook nog je eigen berging.

Zie jij jezelf al wonen in dit instapklare 3-kamerappartement waar je gebruik kan maken van diverse voorzieningen?

Bel dan maar snel voor een afspraak!

Kenmerken

  • Soort: galerijflat
  • Soort woonhuis: Appartement, galerijflat
  • Bouwjaar: 2010
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal kamers: 3
  • Energielabel: B
  • Woonoppervlakte: 88 m²
  • Perceeloppervlakte:
  • Inhoud: 280 m³
  • Status: Beschikbaar

Plan een bezichtiging

Delen: