apeldoorn-reigersweg-39-an11545

Reigersweg 39, APELDOORN

vraagprijs € 199.500,- kosten koper


Omschrijving
We hebben een buitenkans voor je! Reigersweg 39. Een leuke, twee-onder-één kapwoning met een oprit, houten garage, stenen schuur en een besloten tuin op het zuid-oosten.

De woning is gebouwd in 1957 en dient gemoderniseerd te worden. De randvoorwaarden om er een mooi huis van te maken zijn aanwezig. De ruimte is goed en de woning is goed onderhouden.

De woning is gelegen aan een leuke straat in de vogelbuurt van Apeldoorn Zuid. Dichtbij voorzieningen als winkelcentrum Hart van Zuid, het centrum maar ook uitvalswegen zijn dichtbij. Dit maakt de woonomgeving geliefd. Je kunt hier fijn wonen!

Enkele pluspunten van de woning:
+ leuke bouwstijl;
+ geliefde woonomgeving;
+ tuin op de zonzijde;
+ vrij uitzicht.

Door de woning heen: vanuit de hal is de ruime kelder toegankelijk. Verder vind je hier de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal kom je in de woonkamer en de keuken. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde. Een fijne, lichte ruimte. De keuken bevindt zich aan de achterzijde, is éénvoudig uitgevoerd en voorzien van de wasmachine-aansluting.

Via de trap in de hal kom je op de overloop met vaste kast van de verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers van een prima afmeting. Een slaapkamer aan de achterzijde heeft vaste kastruimte en een deur naar een verwarmde uitbouw met een wastafel (voormalig balkon). Van de slaapkamers aan de voorzijde heeft een kamer vaste kastruimte en een kamer een vaste wastafel. De badkamer is voorzien van een douche, een vaste wastafel en een toilet.

Via een eenvoudige vaste trap is de ruime bergzolder bereikbaar. Deze is nu ingedeeld in twee ruimtes, waaronder een kamer.

Enkele kenmerken:
Bouwjaar: 1957. Gebruiksoppervlak wonen: 86 m². Inhoud: 333 m². Perceeloppervlak: 178 m² Deels voorzetramen. Verwarming door middel van c .v. 2015. Schilderwerk buitenzijde 2019. Houtwerk buitenzijde uitbouw 2019.

Interesse gekregen in deze leuke, betaalbare twee-onder-één kap woning? Bel snel voor een afspraak.

Kenmerken

  • Soort: 2-onder-1-kapwoning
  • Soort woonhuis: Woonhuis, 2-onder-1-kapwoning
  • Bouwjaar: 1957
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Woonoppervlakte: 86 m²
  • Perceeloppervlakte: 178 m²
  • Inhoud: 333 m³
  • Status: Beschikbaar

Plan een bezichtiging

Delen: