Header

De NVM Open Huizen Dag is vernieuwd! Veel mensen hebben woonvragen en behoefte aan deskundig advies. Heb jij ook woonvragen? En wil je hier vrijblijvend over sparren met één van onze experts? Dat kan! Maak een afspraak bij jou thuis of online. Geheel kosteloos en vrijblijvend!

Lees snel verder en maak kennis met het deskundige team.

Robin Bussink

OP ZOEK NAAR EEN WONING IN APELDOORN

Wil je een huis kopen in Apeldoorn of Ugchelen? En weet je exact wat je zoekt? Start met het invullen van een gratis zoekopdracht via onze website.
Heb je een droomhuis gevonden of kun je wel wat hulp gebruiken? Bij de aankoop van een woning komt heel wat kijken.

Als aankoopmakelaar nemen we je alle zorgen uit handen. Vertrouwen op onze expertise en marktkennis betekent een woning kopen tegen de beste voorwaarden.
Stel al je aankoopvragen aan onze aankoopmakelaar. Maak een afspraak op ons kantoor aan de Arnhemseweg 117, of plan een online videogesprek.

Wat is mijn huis écht waard?

Heb je verkoopplannen in Apeldoorn, Ugchelen of omgeving? We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk betrokken te zijn bij jouw verhuisplannen. Daarom komt één van onze makelaars graag bij jou thuis voor een gratis waardebepaling en vrijblijvend adviesgesprek. Je hoort gelijk wat de waarde van jouw woning is en hoe de woningmarkt er momenteel voor staat.

Ook vertellen wij je wat je kunt verwachten bij de verkoop van jouw woning én wat je van ons als makelaar mag verwachten. Kies je voor Buurman Makelaardij, dan ben je verzekerd van een actieve verkoopmakelaar.
Erika Buurman
Arjan Buurman

Eerst kopen? Of verkopen?

Wie eerst een huis verkoopt en dan pas koopt, voorkomt dubbele lasten. Je weet pas exact wat je budget is om een andere woning te kopen, als je weet wat je huidige huis heeft opgebracht.

Wanneer jij je huis eerst verkoopt, willen de nieuwe bewoners er misschien graag snel intrekken. Je moet dan halsoverkop op zoek naar een andere woning. Zeker in een overspannen woningmarkt kan dat een probleem zijn. Houd er verder rekening mee dat het meeverhuizen van je oude hypotheek niet onbeperkt kan. En heb je wel of geen overbruggingskrediet nodig? Kortom; een aan- én verkoop van een woning levert extra veel vragen op.

Onze zeer ervaren makelaars komen graag bij jou thuis om je vragen over zowel de aan- als verkoop van je woning te beantwoorden. En wil je gelijk ook weten wat je nieuwe maandlasten worden? Dan plannen we aansluitend direct een afspraak in met onze financieel adviseur, met onze Scan & Go service.

Wat kan verkoopstyling voor jou betekenen?

Een goede eerste indruk, maak je maar één keer. Dat geldt zeker bij het verkopen van jouw huis. Wist je dat met een goede verkoopstyling een huis sneller wordt verkocht tegen een hogere opbrengst? Met kleurkeuzes, passend bij de doelgroep en sfeervolle interieuraccessoires wordt een woning 'geneutraliseerd', zodat een zo groot mogelijke doelgroep zich tot de woning voelt aangetrokken.

Voor veel mensen is verkoopstyling een moeilijk deel van het verkoopproces. Ilonka kan je hierbij helpen. Tijdens de afspraak komt Ilonka van By Ilonka Interieuradvies bij je thuis om te kijken wat jouw woning nodig heeft voor een optimale verkoop.
Ilonka
Maurice Kok

Wat zijn de mogelijkheden om mijn huis te verduurzamen?

Heb je vragen over het energielabel van jouw woning? Of wil je meer weten over de mogelijkheden om je -nieuwe- huis te verduurzamen? Wil je meer weten over zonnepanelen? Is spouwmuurisolatie iets voor jouw woning? Wil je je huis verduurzamen maar weet je niet waar je moet beginnen?

Maak een afspraak met Maurice Kok van Energiebeter en stel vrijblijvend al je vragen over het verduurzamen van je woning of het energielabel. Maurice komt bij jou thuis of maakt een telefonische afspraak.

Benieuwd naar je financiële mogelijkheden voor een hypotheek?

Er is veel vraag en relatief weinig woningaanbod. Vergroot je kansen op de woningmarkt en weet wat je maximaal aan hypotheek kunt krijgen. Goed weten wat je financieringsmogelijkheden zijn kan je nét dat streepje voor geven op de concurrentie bij de aankoop van een woning.

Onze financiële partner Rabobank Apeldoorn e.o. kan je helpen door een gratis en vrijblijvend gesprek aan te gaan. Dit kan bij jou thuis of via een videogesprek.
Erik Roelofs
Robert Jan Tesink

WAT KAN DE NOTARIS NOG MEER BETEKENEN?

De notaris stelt de akte van overdracht op wanneer jij een huis koopt. Weet je dat je nog veel meer uit deze afspraak kunt halen?
  • Ga je samenwonen en zijn jullie niet getrouwd? Laat een samenlevingscontract opstellen.
  • Kan je partner in jullie huis blijven wonen wanneer er wat met jou gebeurt?
  • Is je testament geregeld bij de verkoop van je woning? Weet je wat je mag schenken aan je kinderen? Hoe zit het met de belastingvrijstelling?
  • Heb je een samengesteld gezin? Dan is de koop of verkoop van een huis vaak een stuk complexer. Het is verstandig om op tijd zaken door te nemen, zodat je zeker weet dat alles goed is geregeld.


Heb je dit soort vragen of andere vragen aan de notaris? Maak een afspraak met mr. Robbert Jan Tesink van notariskantoor Tesink-Van Dooren, voor een kosteloos informatief gesprek. Dit kan telefonisch of op ons op kantoor aan de Arnhemseweg 117.

Heb jij ook één van deze bovenstaande vragen? En wil je hier graag eens over sparren met één van onze experts?
Plan een afspraak tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 26 maart. Geheel kosteloos!