Header

Het zijn buitengewone tijden op de woningmarkt. Daarom is de NVM Open Huizen Dag vernieuwd!
We merken dat veel mensen vragen hebben en behoefte hebben aan advies.

Heb jij ook woonvragen?
En wil je hier graag over sparren met één van onze experts? Dit kan bij jou thuis of online. Geheel kosteloos!
Lees snel verder en maak kennis met ons team van experts.

Robin Bussink

Ik wil wel verhuizen, maar is er wel aanbod voor mij?

Wil je een huis kopen in Apeldoorn, Ugchelen of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw kansen? Of weet je niet waar je moet beginnen? Bij de aankoop van een woning komt heel wat kijken. Voor veel mensen is het één van de grootste investeringen in het leven. Als aankoopmakelaar nemen we je alle zorgen uit handen. Vertrouwen op onze expertise en marktkennis betekent een woning kopen tegen de beste voorwaarden. Maak kennis met de aankoopmakelaar van Buurman Makelaardij!

Wat is mijn huis écht waard?

Heb je verkoopplannen in Apeldoorn, Ugchelen of omgeving? We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk betrokken te zijn bij jouw verhuisplannen. Daarom komt één van onze makelaars graag bij jou thuis voor een gratis waardebepaling en vrijblijvend adviesgesprek. Je hoort gelijk wat de waarde van jouw woning is en hoe de woningmarkt er momenteel voor staat. Ook vertellen wij je wat je kunt verwachten bij de verkoop van jouw woning én wat je van ons als makelaar mag verwachten. Kies je voor Buurman Makelaardij, dan ben je verzekerd van een actieve verkoopmakelaar.
Erika Buurman
Arjan Buurman

Eerst kopen? Of verkopen?

Wie eerst een huis verkoopt en dan pas koopt, voorkomt dubbele lasten. Je weet pas exact wat je budget is om een andere woning te kopen, als je weet wat je huidige huis heeft opgebracht.

Wanneer jij je huis eerst verkoopt, willen de nieuwe bewoners er misschien graag snel intrekken. Je moet dan halsoverkop op zoek naar een andere woning. Zeker in een overspannen woningmarkt kan dat een probleem zijn. Houd er verder rekening mee dat het meeverhuizen van je oude hypotheek niet onbeperkt kan. En heb je wel of geen overbruggingskrediet nodig? Kortom; een aan- én verkoop van een woning levert extra veel vragen op.

Onze zeer ervaren makelaars komen graag bij jou thuis om je vragen over zowel de aan- als verkoop van je woning te beantwoorden. En wil je gelijk ook weten wat je nieuwe maandlasten worden? Dan plannen we aansluitend direct een afspraak in met onze financieel adviseur, met onze Scan & Go service.

Op zoek naar een woning in Apeldoorn

Weet jij precies wat je zoekt in een nieuwe woning? Maak een gratis zoekopdracht aan via onze website. Ken je de diverse wijken in Apeldoorn nog niet zo goed? Maak dan op zaterdag 2 oktober een afspraak op ons kantoor aan de Arnhemseweg 117, of plan een videogesprek. Samen kijken we naar jouw woonwensen en voorkeuren. Daarna houden we jou kosteloos op de hoogte van de meest geschikte woningen binnen het aanbod in de gemeente Apeldoorn.
Coen Smit
Larissa Derksen

Wat kan verkoopstyling voor jou betekenen?

Een goede eerste indruk, maak je maar één keer. Dat geldt zeker bij het verkopen van jouw huis. Wist jij dat met een goede verkoopstyling een huis sneller wordt verkocht en met een hogere opbrengst? Met kleurkeuzes, passend bij de doelgroep en sfeervolle interieuraccessoires wordt een woning 'geneutraliseerd', zodat een zo groot mogelijke doelgroep zich tot de woning voelt aangetrokken.

Voor veel mensen is verkoopstyling een moeilijk deel van het verkoopproces. Larissa, gecertificeerd vastgoedstylist, kan je hierbij helpen. Tijdens de afspraak komt Larissa Derksen van Beau Styling bij je thuis om te kijken wat de woning nodig heeft. Deze eerste QuickScan is kosteloos.

Wat zijn de mogelijkheden om mijn huis te verduurzamen?

Heb je vragen over het energielabel van jouw woning? Of wil je meer weten over de mogelijkheden om je -nieuwe- huis te verduurzamen? Wil je meer weten over zonnepanelen? Is spouwmuurisolatie iets voor jouw woning? Wil je je huis verduurzamen maar weet je niet waar je moet beginnen?

Maak een afspraak met Maurice Kok van Energiebeter en stel vrijblijvend al je vragen over het verduurzamen van je woning of het energielabel. Maurice komt bij jou thuis of maakt een telefonische afspraak.
Maurice Kok
Erik Roelofs

Benieuwd naar je financiële mogelijkheden voor een hypotheek?

Er is veel vraag en relatief weinig woningaanbod. Vergroot je kansen op de woningmarkt en weet wat je maximaal aan hypotheek kunt krijgen. Goed weten wat je financieringsmogelijkheden zijn kan je nét dat streepje voor geven op de concurrentie bij de aankoop van een woning.

Onze financiële partner Rabobank Apeldoorn e.o. kan je helpen door een gratis en vrijblijvend gesprek aan te gaan. Dit kan bij jou thuis of via een videogesprek.

Wat kan de notaris nog meer voor jou betekenen?

Je weet vast dat de notaris de akte van overdracht opstelt wanneer jij een huis koopt. Maar weet jij dat je nog veel meer uit deze afspraak kan halen?

Gaan jullie bijv. samenwonen en zijn jullie niet getrouwd? Dan is het slim om ook een samenlevingscontract te laten opstellen. Koop jij het huis en komt je partner bij jou inwonen? Stel dat er wat met jou gebeurt, kan je partner dan in jullie huis blijven wonen?

Heb je kinderen? Is je testament geregeld bij koop of verkoop van je woning? Weet je wat je mag schenken wanneer je kind bijv. zelf een huis wil kopen en jij, je kind op weg wilt helpen? Hoe zit het met de belastingvrijstelling?

Heb jij met je nieuwe partner een samengesteld gezin? Dan is een testament of de koop of verkoop van een huis vaak een stuk complexer. Het is verstandig om op tijd dit soort zaken door te nemen, zodat je zeker weet dat alles goed is geregeld.

Heb je dit soort vragen of andere vragen aan de notaris? Je kunt op 2 oktober een afspraak plannen met mr. Robbert Jan Tesink van notariskantoor Tesink-Van Dooren, voor een kosteloos informatief gesprek. Dit kan telefonisch of bij ons op kantoor aan de Arnhemseweg 117.
Robert Jan Tesink

Heb jij ook één van deze bovenstaande vragen? En wil je hier graag eens over sparren met één van onze experts?
Plan een afspraak tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 2 oktober. Geheel kosteloos!