GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Koop je droomhuis

Wil jij een huis kopen in Apeldoorn, Ugchelen of Beekbergen? Als je een huis op het oog hebt, kom je vrijwel altijd eerst in contact met de verkoopmakelaar van de verkoper. Die zal jou informeren en alles over het huis vertellen, maar het blijft de makelaar die door de verkoper is ingeschakeld om zijn huis te verkopen.

Dat betekent dat de verkoopmakelaar primair de belangen van de verkoper behartigt en niet die van jou. Dat begint al met de prijs van de woning. De verkoopmakelaar wil een zo hoog mogelijke prijs voor zijn klant bedingen en jij wilt uiteraard zo min mogelijk betalen. Het is daarom verstandig om je onafhankelijk te laten adviseren. Door een makelaar die niet voor de verkoper werkt, maar voor joú. En dat noemen we een NVM-aankoopmakelaar.

 

Waarom kiezen voor een NVM-aankoopmakelaar?

Heb je een leuk huis gezien in de gemeente Apeldoorn en wil je tot kopen overgaan? Dan wil je het liefst zo snel mogelijk beslissen, maar wel de juiste keuzes maken. Met een eigen aankoopmakelaar sta je als koper een stuk sterker. Profiteer van onze kennis van de markt en onze uitgebreide ervaring en laat je deskundig en professioneel adviseren.

Een huis kopen kan echt zonder zorgen. Als jij kiest voor een aankoopmakelaar dan kies je voor:

  1. Een scherpe aankoopprijs en de beste voorwaarden voor jou
  2. Meer zekerheid door ervaren aankoopbegeleiding
  3. Een doordachte onderhandelingsstrategie
  4. Tijdswinst door afwikkeling van alle zaken
  5. Behartiging van uitsluitend joúw belangen
  6. Inzicht in belangrijke informatie over de woning. Wij letten op eventuele gebreken, erfdienstbaarheden, de bouwkundige staat, verbouwingskosten, kosten van onderhoud.

 

Aankoopbemiddeling in 7 stappen


1. Zoek & vind

Maak vrijblijvend gebruik van het netwerk in Apeldoorn, Ugchelen en Beekbergen, van Buurman Makelaardij. Schrijf je in voor onze gratis zoekservice en blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod in de gemeente Apeldoorn, vaak al voordat de woning op Funda staat. Ga je meer woningen bezichtigen? Print dan onze handige bezichtigingslijst uit en neem deze mee naar je afspraken.


2. Woning bezichtigen

Samen met jou bekijken en beoordelen wij als aankoopmakelaar de woning. Jij als potentiële koper en wij als NVM-aankoopmakelaar met een onafhankelijke kritische blik. Dankzij onze expertise en ervaring weten wij precies waar je op moet letten.


3. Onderzoek

Naast een kritische blik tijdens de bezichtiging zoeken wij als aankoopmakelaar ook juridische zaken voor je uit. Denk aan een kadastraal onderzoek, bestemmingsmogelijkheden en onderzoek naar de bodemgesteldheid maar ook de stukken van de Vereniging van Eigenaren van een appartement. Daarnaast bepalen wij de waarde van de woning.


4. Onderhandelen

Het bepalen van je openingsbod is spannend. Hoe vaak heb jij een woning gekocht en hierover onderhandeld? Niet zo vaak vermoeden wij. Onze NVM-aankoopmakelaars zijn professionals en hebben jarenlange ervaring in onderhandelen in de gemeente Apeldoorn en Ugchelen. Ze weten precies wat jij moet bieden en onderhandelen voor jou de beste prijs onder de meest gunstige voorwaarden. Hierdoor verdien je de kosten ruimschoots terug. 

 

5. Koopcontract

Wij wijzen je de weg in het doolhof van ingewikkelde juridische teksten en zorgen dat alle gemaakte afspraken goed worden vastgelegd in het koopcontract, volgens de richtlijnen van de NVM. Wanneer het contract door de verkopende partij wordt opgesteld, dan controleren we de overeenkomst uitgebreid zodat jij met een gerust hart kan onderteken.


6. De overdracht

Hoera! Vandaag krijg jij de sleutel van je nieuwe woning. Wij zijn deze dag ook van de partij en controleren samen met jou of alles volgens de gemaakte afspraken wordt opgeleverd. Daarna gaan we met een gerust hart naar de notaris waar je de sleutel krijgt.


7. Advies

Na de overdracht blijf je van harte welkom bij Buurman Makelaardij voor advies en nazorg.


VastgoedCert

Onze NVM-aankoopmakelaars staan ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Zo ben jij verzekerd van een uitstekende dienstverlening en weet je dat je aankoopmakelaar deskundig en vakbekwaam is.

 

Wat kost een aankoopmakelaar?

De diensten van een aankoopmakelaar zijn niet gratis. Deze makelaarskosten noemen we ook wel courtage. Wij hanteren het principe no cure, no pay. Pas als je daadwerkelijk een huis koopt, betaal je de afgesproken courtage. 


Koop geen kat in de zak. Schakel altijd een NVM-aankoopmakelaar in als je een huis op het oog hebt. Neem contact op of bel 055 5332915 voor meer informatie. 

Nieuwsgierig naar de ervaring van andere kopers in Apeldoorn, Ugchelen, Beekbergen? Lees de aankooprecensies. 


ƒ