GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Gevalideerd taxatierapport

Wil je een nieuw huis kopen in Apeldoorn of je hypotheek oversluiten? Een gevalideerd taxatierapport is dan onmisbaar. Het taxatierapport moet worden opgesteld door een onafhankelijke taxateur en geeft een betrouwbare inschatting van de waarde van jouw woning.

 

NWWI-taxatierapport

Bij het opstellen van een NWWI-taxatierapport worden verschillende aspecten van de woning beoordeeld, zoals het type woning, de grootte, de staat van onderhoud en de locatie. Dit gebeurt op basis van een uitgebreide inspectie van je woning en onderzoek bij de gemeente, het Kadaster en de Vereniging van Eigenaren voor appartementen.

 

NWWI-keurmerk

Voor een gevalideerd taxatierapport is het NWWI-keurmerk vereist. Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is het grootste landelijke taxatie-instituut en bewaakt de kwaliteit van zowel de taxateur als de taxatie. Als gecertificeerde makelaars en taxateurs zijn wij aangesloten bij het NWWI en voorzien wij jouw taxatierapport van dit keurmerk. Wil je meer weten over het NWWI-taxatierapport? Lees hierover ons blog.

 

VastgoedCert

Onze makelaars/taxateurs zijn geregistreerd bij VastgoedCert, een platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs registreert op basis van hun vakbekwaamheid. Dit betekent dat je taxatie voldoet aan de strenge vereisten die VastgoedCert heeft vastgesteld.  

 

Taxatierapport aanvragen

Heb jij een taxatierapport nodig in de gemeente Apeldoorn? De ervaren en gecertificeerde taxateurs van Buurman Makelaardij verzorgen snel en vakkundig een (NWWI)taxatierapport.

 

Neem contact met ons op:
Telefoon: 055 533 29 15
WhatsApp: +31 6 834 934 55
Contactformulier: klik op deze link.

 

ƒ