GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Droomhuis gezocht? Wij tippen jou als eerste!

 

Wil jij vrijblijvend gebruik maken van het netwerk van Buurman Makelaardij? Schrijf je dan in voor onze -realtime- zoekservice. Je wordt via de e-mail op de hoogte gehouden van nieuw aanbod. Vaak al voordat de woning op Funda staat! 


De zoekservice is HELEMAAL GRATIS! Vul onderstaand je gegevens in, dan houden wij jou op de hoogte van het aanbod. En wil je geen mail meer ontvangen? Dan meld je je met één druk op de knop eenvoudig weer af.Huis gezien

Heb je een huis gezien en heb je hulp nodig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen je als aankoopmakelaar adviseren over de aankoopprijs, inzicht geven in de bouwkundige staat en we denken graag met je mee of de woning past bij je toekomstplannen.

Gratis waardescan

Heb jij een eigen huis en heb je verkoopplannen? De lage hypotheekrente en de huidige woningmarkt zorgen voor een ideaal moment om jouw huis in de verkoop te zetten. Bovendien kan jouw huis zomaar meer waard zijn dan je denkt.

Vraag een gratis waardebepaling en adviesgesprek aan. Je weet dan gelijk wat jouw woning waard is en wij vertellen je alles over onze unieke aanpak. Onze makelaars komen graag bij jouw thuis en zijn benieuwd naar jouw verhaal! 

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het invullen? Neem contact op, we helpen je graag.  


Zoekgebied (je kunt meerdere keuzes aanvinken)
 
Wat voor soort woning zoek je?
 
Wat voor type appartement zoek je?
In welke prijsklasse zoek je een woning?
Ondergrens prijs vanaf €
 
Bovengrens prijs tot €
Overig
Aantal slaapkamers
Gegevens
Naam
Adres
Postcode
Plaats
E-mail
Telefoon
Aanvullende informatie
Gratis waardebepaling

ƒ