GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Gratis waardebepaling

Verkoop je huis met een ervaren NVM-makelaar


Heb je verkoopplannen in Apeldoorn of Ugchelen? En zoek je een ervaren NVM-makelaar die je helpt bij het verkopen van jouw huis tegen de beste prijs en voorwaarden? Bij Buurman Makelaardij ben je aan het juiste adres! Maak een afspraak met ons makelaars voor een gratis waardebepaling en een uitgebreid adviesgesprek. 

Waardebepaling aanvragen

 

De afspraak

Één van onze ervaren NVM-makelaars/taxateurs komt bij jou thuis voor de afspraak. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en lopen samen door je woning. Je ontvangt handige tips om je woning verkoopklaar te maken. Vervolgens krijg je een op maat gemaakt verkoopplan voor jouw huis en je hoort direct de verwachte verkoopopbrengst. Daarnaast beantwoorden we graag al je vragen. 

 

Duo-afspraak

Als je naast de verkoop van je huis ook een nieuw huis wilt kopen, is het belangrijk om inzicht te krijgen in je nieuwe maandlasten. Samen met onze financiële partners bieden we de handige service duo-afspraak aan, waarbij je in één ochtend of middag concreet inzicht krijgt in je maandlasten. Klik hier voor meer informatie over deze scan & go service. 

 

Gratis zoekservice

Ben je op zoek naar een woning in Apeldoorn of Ugchelen? Schrijf je dan snel in voor onze gratis zoekservice en je bent als 1e op de hoogte van het nieuwste aanbod in de gemeente Apeldoorn.

 

Verkoopstyling

Een goede verkoopstyling kan ervoor zorgen dat jouw woning opvalt tussen andere woningen op de markt. Daarom werken wij samen met ervaren verkoopstylistes die je kunnen helpen bij het inrichten van je woning voor de verkoop. Klik hier voor meer informatie over verkoopstyling. 

Waardebepaling binnen 24 uur

Wil je snel de waarde van je huis ontdekken? We kunnen, indien nodig, binnen 24 uur een afspraak maken. Bel ons kantoor via 055-5332915 of vul het contactformulier in en we nemen direct contact met je op.

Ja, ik wil graag een afspraak* Let op: deze gratis waardebepaling is niet hetzelfde als een officiële taxatie. Bij een taxatie wordt een uitgebreid, schriftelijk rapport opgemaakt, wat je bijvoorbeeld nodig hebt voor je hypotheekaanvraag. 

Gratis waardebepaling aanvragen

ƒ