VERNIEUWDE NVM Open Huizen Dag!
Lees verder!

Gratis waardebepaling

Wil jij je huis verkopen? En ben jij benieuwd naar de waarde en hét verkoopplan van jouw huis? Schakel een expert in en vraag een gratis waardebepaling en adviesgesprek aan. Je hoort direct wat je woning waard is.

Tijdens de gratis waardebepaling kijken onze makelaars, Erika of Arjan Buurman, naar verschillende aspecten van de woning. Ook zijn we benieuwd naar jouw verhaal en jouw wensen. We kijken bijvoorbeeld naar:

  • De locatie, uitzicht, voorzieningen in de directe omgeving
  • Soort huis of appartement
  • Oppervlakte, ligging van het perceel en tuinaanleg
  • Het niveau van afwerking
  • Gewenste opbrengst
  • Bouwkundige kwaliteit en de staat van onderhoud van de woning en installaties.


Waardebepaling aanvragen

DE AFSPRAAK

Eén van onze ervaren NVM- makelaars/taxateurs komt bij jou thuis. Allereerst zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Vervolgens lopen we samen door de woning. Je ontvangt tips voor zaken die je kunt aanpassen voor een goede start. Daarna ontvang je hét verkoopplan voor jouw huis en hoor je direct de geschatte waarde van de woning. 

 

HUIS VERKOPEN EN KOPEN

Wil je na de verkoop van je huis ook weer een nieuw huis kopen? Dan is het belangrijk om inzicht te krijgen in je nieuwe maandlasten. Hiervoor hebben wij een nieuwe service: SCAN & GO. In één ochtend of middag weet jij gelijk waar je aan toe bent. Wil je meer weten over deze service? Klik hier voor meer informatie over de nieuwe SCAN & Go service. 

 

GRATIS ZOEKSERVICE

Of ben je nog op zoek naar een andere woning maar ben je steeds te laat? Laat je als eerste informeren en schrijf je snel in voor onze gratis zoekservice. 

 

WAARDEBEPALING AANVRAGEN

De waardebepaling is -bijna- gratis. We lusten wel een kopje koffie. ;-) Bel ons kantoor via 055-5332915 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met jou op om een afspraak te maken. 

Ja, ik wil een afspraak voor een gratis waardebepaling! * Let op: deze gratis waardebepaling is niet hetzelfde als een officiële taxatie. Bij een taxatie wordt een uitgebreid rapport opgemaakt, wat je bijvoorbeeld nodig hebt bij een hypotheekaanvraag.

Gratis waardebepaling aanvragen