GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Koninklijk erkend: Wat het predicaat voor jou betekent

Donderdag 21 september waren onze makelaars aanwezig tijdens het 125-jarig jubileumcongres van de NVM. We hebben daar een feestje gevierd dat niet alleen ons, maar ook jou als klant ten goede komt. De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) heeft het predicaat Koninklijk ontvangen. Onze makelaars zijn heel trots op deze erkenning.

Arjan Buurman legt uit waarom dit zo belangrijk is: "Het is een bijzondere eer om het predicaat Koninklijk te ontvangen. Het is een bevestiging voor alle inspanningen die de NVM en haar leden hebben geleverd én blijven leveren voor de reputatie en permanente professionalisering van het vak van makelaar en -taxateur."

De waarde van het predicaat Koninklijk

Het predicaat Koninklijk is niet zomaar een titel. Het is een erkenning van de toewijding van de NVM en haar leden aan kwaliteit, professionaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het is een teken dat we deel uitmaken van een organisatie die niet alleen streeft naar vakmanschap, maar ook naar innovatie en vooruitgang. Maar wat betekent dit voor jou als klant, als huiseigenaar of potentiële koper?

Expertise en betrouwbaarheid

Als -toekomstige- klant kun je vertrouwen op onze organisatie die zich inzet voor kwaliteit, onderwijs, juridische ondersteuning en nog veel meer. Een organisatie die een centrale rol speelt in uiteenlopende maatschappelijke thema's.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. De NVM en haar leden dragen actief bij aan het oplossen van cruciale maatschappelijke vraagstukken, zoals de stikstofproblematiek, verduurzaming, woningnood en meer. Dit betekent dat we niet alleen bezig zijn met transacties, maar ook met het vormgeven van een betere leefomgeving voor ons allemaal.

Samenwerking en resultaten

Onze betrokkenheid bij de NVM heeft geleid tot waardevolle samenwerkingen en zakelijk succes. We hebben ons netwerk uitgebreid en zijn actief betrokken bij initiatieven die jou als klant ten goede komen. Dit alles draagt bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening en de resultaten die we behalen.

Word een trotse NVM-klant

Het predicaat Koninklijk is een erkenning van onze inzet voor jou, onze klant. Het laat zien dat we niet alleen makelaars zijn, maar actieve leden van een vereniging die zich inzet voor jouw belangen. We nodigen je uit om trots te zijn op jouw keuze voor een NVM-makelaar en om samen met ons te bouwen aan een succesvolle toekomst in de vastgoedmarkt. Samenwerking is de sleutel tot ons succes, en we staan klaar om jou te begeleiden bij elke stap op weg naar jouw droomwoning. Word, net als wij, een trotse NVM-klant! 


Wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op, we helpen je graag. 

Overige berichten


Wij zijn op zoek! | 28-04-2024

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die onze binnendienst komt versterken. Je wordt verantwoordelijk voor de...
Lees meer


Woningmarktcijfers 2024 | 24-04-2024

Ben jij op zoek naar een woning? Dan heb je het vast al gemerkt: de gekte op de woningmarkt is volledig terug. Er zijn meer kijkers voor...
Lees meer


WhatsApp Kanaal: koophuizen in Apeldoorn | 16-02-2024

Blijf op een nieuwe en handige manier op de hoogte  van het nieuwste aanbod aan koophuizen in de gemeente Apeldoorn. Volg ons WhatsApp...
Lees meer


De 8 meest gemaakte fouten bij het kopen van een huis in Apeldoorn | 13-02-2024

Een woning kopen in Apeldoorn kan de nodige risico’s met zich meebrengen. Je doet een grote investering dus het is essentieel om...
Lees meer


Bekijk alle berichten
ƒ