GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Wat moet je doen om je huis te verkopen?

Heb je plannen om je eigen huis te verkopen in Apeldoorn of Ugchelen? Dan ben je bij Buurman Makelaardij aan het juiste adres! In dit artikel leggen we je graag uit waarom een samenwerking met ons makelaarskantoor van meerwaarde kan zijn bij het verkopen van je woning. Als ervaren makelaarskantoor begrijpen we als geen ander dat het verkopen van een huis een belangrijke en soms stressvolle gebeurtenis kan zijn. Ons doel is om het hele verkoopproces zo soepel en succesvol mogelijk voor jou te maken, waarbij we jou tijd en moeite besparen.

 

Gratis waardebepaling en adviesgesprek: Een realistische kijk op de waarde van je woning is essentieel voor een succesvolle verkoop. Tijdens de gratis waardebepaling bekijkt onze makelaar je woning grondig en houdt rekening met verschillende factoren, zoals de locatie, voorzieningen en markttrends. Zo krijg je een nauwkeurig beeld van de potentiële verkoopprijs, wat je helpt bij het vaststellen van een realistisch plan voor de verkoop.

 

Tijdens de afspraak krijg je advies over de beste verkoopstrategie voor jouw specifieke situatie. We nemen de tijd om je wensen en doelen te begrijpen en begeleiden je bij elke stap van het verkoopproces. Of je nu vragen hebt over de presentatie van je woning, de beste promotiekanalen of onderhandelingstechnieken, ons team staat voor je klaar om je te helpen tijdens het hele verkoopproces.

 

Uitstekende beoordelingen: Bij Buurman Makelaardij zijn we trots op onze klantbeoordelingen. Op Funda worden we maar liefst met een 9.5 beoordeeld door tevreden klanten. Deze positieve beoordelingen getuigen van onze professionaliteit, betrouwbaarheid en succesvolle verkoopresultaten. Je kunt erop vertrouwen dat we jouw belangen vooropstellen en streven naar een succesvolle verkoop van je huis.

 

Waardevolle attentie cadeau: Maak tijdens de zomermaanden een afspraak voor een gratis waardebepaling en adviesgesprek, en ontvang een waardevolle attentie cadeau. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om het maximale uit de verkoop van je huis te halen en stel vrijblijvend al je vragen aan de makelaar.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 055 5332915, appen via +31 6 834 934 55 of stuur een e-mail naar: info@buurman.nl. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Overige berichten


Wij zijn op zoek! | 28-04-2024

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die onze binnendienst komt versterken. Je wordt verantwoordelijk voor de...
Lees meer


Woningmarktcijfers 2024 | 24-04-2024

Ben jij op zoek naar een woning? Dan heb je het vast al gemerkt: de gekte op de woningmarkt is volledig terug. Er zijn meer kijkers voor...
Lees meer


WhatsApp Kanaal: koophuizen in Apeldoorn | 16-02-2024

Blijf op een nieuwe en handige manier op de hoogte  van het nieuwste aanbod aan koophuizen in de gemeente Apeldoorn. Volg ons WhatsApp...
Lees meer


De 8 meest gemaakte fouten bij het kopen van een huis in Apeldoorn | 13-02-2024

Een woning kopen in Apeldoorn kan de nodige risico’s met zich meebrengen. Je doet een grote investering dus het is essentieel om...
Lees meer


Bekijk alle berichten
ƒ