GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Robin Bussink

Robin is Kandidaat Register Makelaar bij Buurman Makelaardij. 

Wil jij jezelf voorstellen?

 

Ik ben Robin Bussink en ik werk als makelaar bij Buurman Makelaardij. Ik heb het hier erg naar mijn zin!

 

Ben je de makelaardij ingerold of wilde je altijd al makelaar worden?

 

Ik volgde de HBO studie Vastgoed en Makelaardij. Naast mijn studie ben ik toen gestart als vakantiekracht bij Buurman. Daarna volgde een stage en ben ik steeds verder doorgegroeid in mijn werkzaamheden. 

 

Wat typeert jou als makelaar?

 

Ik ben heel sociaal. Ik kan mij goed inleven in mensen en ben vriendelijk. Ik kan snel schakelen en heb vrij snel alles helder op een rijtje. Ik bereid mij altijd goed voor, zodat ik potentiële kopers alles kan vertellen over het huis maar ook bijvoorbeeld over de buurt, scholen, etc. 

 

Wat maakt jouw huis een echt thuis?

 

Ik vind een lekkere tuin belangrijk, ook een garage en een oprit vind ik fijn. Een huis moet centraal liggen, hier in Apeldoorn woon ik wat dat betreft supergoed. Verder moet een huis goed voelen. Een huis moet de juiste sfeer ademen. Niet perse heel groot maar wel gezellig.

Wat is jouw beste tip voor verkopers?

 

Ruim je huis netjes op voor de bezichtigingen, maak je niet te veel zorgen, bij Buurman Makelaardij komt het vast en zeker goed!

Wat is jouw beste tip voor aankopers?

 

Zorg dat je snel actie onderneemt als je een huis voorbij ziet komen waar je interesse in hebt. Gelijk een bezichtiging plannen en op pad gaan. Ook is het belangrijk om te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. En vergeet je natuurlijk niet om in te schrijven voor onze gratis zoekopdracht! 

 

ƒ