GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Robin Bussink

Robin is Adviseur Makelaardij bij Buurman Makelaardij. 

Wil jij jezelf voorstellen?

 

Ik ben Robin Bussink, ik ben 22 jaar oud en ik werk als Adviseur Makelaardij bij Buurman Makelaardij. Ik heb het hier erg naar mijn zin!

 

Wat doe je in het dagelijks leven naast je werk? 

 

Ik ga volg een opleiding om volwaardig makelaar te worden via de Academie voor Vastgoed. Ik volleybal veel in mijn vrije tijd, dat doe ik bij Dynamo in Apeldoorn. Verder ga ik graag op vakantie en skivakantie. En ook ga ik bij lekker weer graag motor rijden. 

Ben je de makelaardij ingerold of wilde je altijd al makelaar worden?

 

Ik volgde de HBO studie Vastgoed en Makelaardij. Naast mijn studie ben ik toen gestart als vakantiekracht bij Buurman. Daarna volgde een stage en ben ik steeds verder doorgegroeid in mijn werkzaamheden. 

 

Wat typeert jou als Adviseur Makelaardij?

 

Ik ben heel sociaal. Ik kan mij goed inleven in mensen en ben vriendelijk. Ik kan snel schakelen en heb vrij snel alles helder op een rijtje. Ik bereid mij altijd goed voor, zodat ik potentiële kopers alles kan vertellen over het huis maar ook bijvoorbeeld over de buurt, scholen, etc. 

 

Wat maakt jouw huis een echt thuis?

 

Ik vind een lekkere tuin belangrijk, ook een garage en een oprit vind ik fijn. Een huis moet centraal liggen, hier in Apeldoorn woon ik wat dat betreft supergoed. Verder moet een huis goed voelen. Een huis moet de juiste sfeer ademen. Niet perse heel groot maar wel gezellig.

Noem één ding wat we nog niet van je weten.

 

Dat ik vroeger altijd piloot wilde worden.

 

Wat is jouw beste tip voor verkopers?

 

Ruim je huis netjes op voor de bezichtigingen, maak je niet te veel zorgen, bij Buurman Makelaardij komt het vast en zeker goed!

Wat is jouw beste tip voor aankopers?

 

Zorg dat je snel actie onderneemt als je een huis voorbij ziet komen waar je interesse in hebt. Gelijk een bezichtiging plannen en op pad gaan. Ook is het belangrijk om te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. En vergeet je natuurlijk niet om in te schrijven voor onze gratis zoekopdracht! 

Wie is Robin over 10 jaar?

 

Die Robin is een gediplomeerde, volwaardig makelaar, maar wel bij Buurman Makelaardij natuurlijk ;). En in mijn privéleven: getrouwd met een leuke vrouw, misschien al wel kinderen, in natuurlijk een mooi huis!