apeldoorn-holthoevensestraat-11-an11962

Holthoevensestraat 11, APELDOORN

vraagprijs € 749.500,- kosten koper


Omschrijving
Heb jij altijd al gedroomd over het beginnen van een dierenpension? En wil je ook in een mooie woonboerderij wonen? Laat je droom uitkomen en kom snel kijken aan de Holthoevensestraat 11 in Apeldoorn.

Het dierenpension
Het goed onderhouden dierenpension Lavaro, bestaat uit drie eenheden. Lavaro is lid van Dibevo. Het pension heeft een vergunning voor 120 honden en 50 katten. De daken zijn recent vernieuwd en de 22 zonnecollectoren voorzien je in je elektriciteitsvoorziening.

Het grote hondenpension
Het hondenpension heeft 28 speelweides en in het totaal 51 ruime hondenkennels. Hiervan zijn 33 kennels te verwarmen door vloerverwarming op propaan en 4 in de quarantaine op elektriciteit. De kennels liggen niet tegenover elkaar, dat is rustiger voor de honden. 49 hondenkennels hebben een eigen buitenkennel, deze is met een schuif bedienbaar. Vanaf de buitenkennel kunnen de honden zo de speelweide in lopen en lekker spelen. In het hondenpension vind je een ontvangstruimte met een eigen toilet en een keuken. Ook is hier een praktische, verhoogde hondendouche.

De trainingshal
In de zeer royale trainingshal zijn 4 verwarmde kennels, die te gebruiken zijn voor quarantaine. In de hal is een aparte keuken met elektrische vloerverwarming. De trainingshal is nu in gebruik als privé trainingshal. De hal is uitermate geschikt om groepen te trainen zoals bijv. puppytraining. De hal is overdekt, dus je traint hier zowel in de zomer als winter heel prettig. In de zomer is de trainingshal uitstekend te gebruiken als pension. In deze hal zijn ook nog 14 onverwarmde kennels. In het achterste segment vind je een separate keuken met warm water.

Het kattenpension
Het kattenpension bestaat uit diverse ruimtes. In de linker hal zit het slechts 3 jaar oude kattenpension met 8 kattenkennels. Dit zijn groepskennels met een buitenverblijf. De eerste 3 kennels zijn met elektrische plaatverwarming op temperatuur te brengen tot bij matige vorst. Ook vind je hier een keuken, een toilet en een katten-quarantaine gedeelte.

De woning
Naast het royale dierenpension woon je prachtig in een ruime vrijstaande woning. De woning is niet in alles modern maar biedt heel veel mogelijkheden. Het uitzicht rondom is fantastisch. Je kijkt prachtig uit over de tuin, weilanden en een hele grote zwemvijver van maar liefst 2 meter diep. De woning ligt op een prachtige locatie vlakbij landgoed 'Het
Woudhuis'. De ligging in het buitengebied zorgt voor veel vrijheid. Voorzieningen zoals winkels e.d. liggen niet ver weg. Binnen een paar minuten ben je voor je dagelijkse boodschappen bij winkelcentrum Het Fort.

Enkele pluspunten van de woning:
+ Fraaie locatie met een mooi uitzicht rondom;
+ Royaal en veel gebruiksmogelijkheden;
+ Levensloopbestendig wonen mogelijk;
+ Wonen en werken aan huis;
+ Garage met dubbele carport.

Door de woning heen
Via de voordeur kom je in de hal. Vanuit de hal kom je in een werk/studeerkamer die op zijn beurt een deur heeft naar nog een kamer. Ook is vanuit de hal de grote woonkeuken bereikbaar. Meer dan genoeg ruimte voor een grote eettafel waar je 's ochtends geniet van een kop koffie en je krant met uitzicht over de weilanden. De keuken heeft een keukenblok met inbouwapparatuur. Achter de keuken is een praktische bijkeuken met de wasmachine aansluiting en de deur naar de tuin.

Loop je in de hal rechtdoor dan kom je in een derde kamer. Deze is nu in gebruik als biljartkamer. Vanuit deze ruimte is het toilet bereikbaar en een grote badkamer met een douche, wastafel en ligbad.

De woonkamer bevindt zich achter de biljartkamer en is tuingericht. De woonkamer heeft een prettige oppervlakte en een fantastisch uitzicht over de tuin. In de woonkamer is een sfeervolle haard aanwezig.

Bovenverdieping
Via de trap in de hal kom je op de overloop van de eerste verdieping. Ook hier is heel veel ruimte. Er zijn 4 slaapkamers, waarvan de ruime ouderslaapkamer een geweldig uitzicht over de tuin heeft. Ook is hier een tweede badkamer aanwezig, voorzien van een douche, een toilet en een wastafelmeubel.

Wil jij wonen en werken combineren en is jouw ultieme droom om een dierenpension te runnen? Dan is dit je kans! Plan snel een afspraak voor een bezichtiging, we laten het je graag zien.

Kenmerken

  • Soort: vrijstaande woning
  • Soort woonhuis: Woonhuis, vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1910
  • Aantal kamers: 8
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Woonoppervlakte: 192 m²
  • Perceeloppervlakte: 8875 m²
  • Inhoud: 752 m³
  • Status: Beschikbaar

Plan een bezichtiging

Delen: