GRATIS ZOEKSERVICE Wij tippen jou als eerste
Lees verder!

Een klant aan het woord

Denk jij ook wel eens aan verhuizen naar een groter huis of een andere buurt? Zou je willen weten wat de waarde van je woning is en wat je hypotheekopties zijn? Met het nieuwe Scan & Go concept weet je binnen één dagdeel wat je opties op de woningmarkt zijn.

Dit nieuwe concept maakt korte metten met volle agenda’s en het verlies van kostbare tijd door lange gesprekken: klanten van Buurman Makelaardij kunnen nu effectiever dan ooit een afspraak plannen om hun mogelijkheden in kaart te laten brengen. Via Scan & Go weet je snel of die droom van een groter huis in een geweldige buurt werkelijkheid kan worden.

 

Hoe werkt Scan & GO

Het nieuwe Scan & Go concept zorgt ervoor dat iedere eigenaar van een koopwoning zich efficiënt kan oriënteren op de mogelijkheden voor een andere woning: In één dagdeel komen zowel een makelaar-taxateur van Buurman Makelaardij als een financieel adviseur bij jou thuis langs. Je weet aan het einde van de ochtend -of middag- niet alleen wat de waarde van jouw woning is, maar je bent ook op de hoogte van alle hypotheekopties en bijkomende voorwaarden. Dat betekent dat je direct op zoek kunt naar je droomhuis in de prijsklasse die bij jou past én snel kunt handelen als je dat vindt!

 

Hoe ervaren klanten het concept?

 

Familie Van Ginkel maakte al gebruik van het nieuwe concept en kijkt hier met veel tevredenheid op terug. Christian van Ginkel: “We wonen hier in Ugchelen op een prachtige plek, maar onze tuin is inmiddels te klein voor onze kinderen. Onze zoon Jaco (12) heeft een verstandelijke beperking en als hij thuis is, heeft hij een beschutte plek nodig om te spelen. We keken wel rond, maar namen maar niet de volgende stap. Wij zitten - net als vele anderen, denk ik - niet te wachten om allerlei gesprekken te voeren in zo’n oriënterende fase.

We hebben een druk gezin en we zagen op tegen lange gesprekken bij de bank en makelaars over de vloer. Het was ook puzzelen om in onze overvolle agenda’s gezamenlijke afspraken te plannen, zeker omdat we dan ook opvang voor de kinderen moeten zoeken. Toen ik het Scan & Go concept op de website zag staan, werd ik wél meteen enthousiast. Door een online aanvraagformulier in te vullen zette ik met één druk op de knop een heel treintje in gang.”

Familie Van Ginkel 

Woningwaarde bepalen


Direct nadat Christian van Ginkel op de verzendknop van het online aanvraagformulier drukte, kwam er bij Buurman Makelaardij de aanvraag binnen. Erika Buurman: “Dan begint het ‘treintje’ te lopen. We planden een afspraak voor een gratis waardebepaling met familie Van Ginkel en aansluitend een afspraak met een financieel adviseur van de Rabobank. De afspraak met de financieel adviseur was in dit geval - in verband met het Coronavirus - een videoafspraak ”.

 

Snelle en duidelijke antwoorden


Christian van Ginkel: “De snelheid en eenvoud van dit concept vonden wij heel fijn. Enerzijds omdat het heel simpel te plannen is, anderzijds omdat je alles nog helder in je hoofd hebt. Nadat Erika ’s-morgens ons huis had getaxeerd, stond er een online afspraak met de Rabobank gepland om te bekijken wat de mogelijkheden voor financiering waren. Als je alle informatie nog vers in je geheugen hebt, werkt dat veel fijner dan wanneer je afspraken verspreid over verschillende dagen of zelfs weken hebt staan.”De samenwerking met Buurman Makelaardij is niet alleen lokaal, maar ook persoonlijk. Wij kennen elkaar goed en werken met korte lijntjes. Dat werkt prettig voor ons, maar vooral voor onze klant(en)”. Erik Roelofs, Rabobank

 

Ook financieel adviseur Erik Roelofs van de Rabobank ziet veel toegevoegde waarde in de samenwerking binnen Scan en Go. Erik Roelofs: “Veel woningeigenaren hebben vraagtekens over hun mogelijkheden op de huizenmarkt. In de praktijk bel je vaak eerst de bank en dan pas de makelaar. Dat klinkt logisch, maar is niet altijd handig. Als financieel adviseur wil ik namelijk exact weten wat de woning op gaat leveren. Buurman Makelaardij geeft een objectieve waarde af, op basis waarvan ik als adviseur met vertrouwen een concrete en realistische offerte uit kan werken. Het Scan & Go concept is een kosteloos oriëntatiegesprek. Je krijgt maatwerk waardoor je een compleet uitgewerkt plaatje hebt. Zo ben je klaar om de woningmarkt te bestormen en kun je snel beslissen of je écht interesse hebt in een woning, of niet”.

 

Binnen een week gekocht

 

Christian van Ginkel: “Door het gesprek met Erika en het advies van de Rabobank werd ons steeds duidelijker naar wat voor woning wij zochten. We meldden ons daarna aan voor de gratis zoekservice van Buurman Makelaardij en ontvingen nog dezelfde dag een mailtje met een huis dat bij ons zou kunnen passen. Het bleek een perfecte match: een groot huis met precies die ruime, beschutte tuin die we voor Jaco nodig hebben. Het was vlak voor het weekend, dus hebben we op maandagochtend direct gebeld voor een bezichtiging. We moesten wel veel verbouwen, maar door het adviesgesprek met Erik wisten we wat we konden bieden, zodat we voldoende budget over hadden voor een nieuwe badkamer en keuken, inclusief verduurzamingsmaatregelen zoals zonnepanelen.

Dezelfde week hebben we het huis bekeken en we konden gelukkig direct een bod doen. Door de Scan en Go service wisten we onze marges, waardoor wij veel meer richting en zekerheid hadden. Het bod werd ook nog eens geaccepteerd: wat waren wij blij! We hopen na de verbouwing weer heel wat jaren te wonen in een huis wat precies bij ons gezin past. Inmiddels is ons huidige huis verkocht dus we kunnen de verhuisdozen gaan inpakken. ”


“Ook de terugkoppeling tussen de Rabobank en Buurman Makelaardij verloopt goed. Zij kennen elkaar goed en snappen van elkaar hoe ze werken. Dat was voor ons een bijkomend voordeel!” Christian van GinkelBen jij benieuwd wat jouw financiële mogelijkheden zijn en wat jouw woning waard is en wil je gebruik maken van onze nieuwe Scan & Go serviceLaat je contactgegevens achter en wij nemen contact op! 

Overige berichten


Beste makelaar van Apeldoorn | 27-11-2023

Buurman Makelaardij in Apeldoorn heeft opnieuw bewezen voorop te lopen in de makelaardij door de felbegeerde Nationale Makelaar Award in...
Lees meer


Vacature Commercieel binnendienstmedewerker / officemanager | 11-11-2023

Over de vacature
Ben jij als commercieel binnendienstmedewerker/officemanager toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je een...
Lees meer


Genomineerd voor de Nationale Makelaar Awards | 25-10-2023

Geweldig nieuws! Ook dit jaar zijn we genomineerd voor de Nationale Makelaar Awards, in de categorie ‘Beste...
Lees meer


Wat is de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? | 22-10-2023

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) fungeert als een vangnet, en is bedoeld om jou als huizenkoper te ondersteunen en...
Lees meer


Bekijk alle berichten
ƒ